Cristi Borcea, in stare de soc! Gravida in trei luni, Alina are mari probleme de sanatate. Ii e frica de avort!

Cristi Borcea are probleme mari cu gardienii din inchisoare din cauza scandalurilor in care a fost implicat in ultimele luni, iar exact cand nu se astepta a mai primit o veste care l-a cutremurat.

Alina Borcea si-a petrecut vacanta de iarna in Austria, dar nu s-a putut bucura din plin de putinele zile libere pe care le-a avut la dispozitie. Bruneta a fost in vacanta alaturi de fratele ei, dar si fiul George Alexandru. La un momentdat i s-a facut atat de rau incat nu s-a mai putut tine pe picioare. S-a speriat atat de tare incat si-a sunat medicul din tara.

Sarcina nu a fost deloc usoara, iar Alina a avut parte de greata, varsaturi si dureri de cap. Doctorul a reusit insa sa o linisteaca, explicandu-i ca senzatiile pe care le are sunt normale.
Isi doreste o fetita

Alina a anuntat ca este gravida in doua luni, marturisind ca isi doreste sa ii ofere o fetita partenerului ei de viata. Cristi Borcea mai are patru copii. Trei cu fosta lui sotie, Mihaela – gemenii Mihai Angelo si Antonia Melissa (11 ani) si Patrick (16 ani) – si un baitel, George Alexandru (2 ani), cu actuala nevasta.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *