Valentina Pelinel, ceruta de sotie de Anul Nou! Iubitul a sunat-o si i-a spus ca… Detalii senzationale!

Valentina Pelinel, ceruta in casatorie de Revelion! Fostul sef de la Dinamo a sunat-o in ultima zi din an I-a spus ca este cea mai importanta femeie din viata lui si ca isi doreste ca ea sa ii devina si partenera oficiala.

Valentina Pelinel a intrat in noul an fericita! In ciuda faptului ca nu l-a avut alaturi de ea pe barbatul sau, fostul sef de la Dinamo, aflat actualmente dupa gratii, la Penitenciarul Jilava, acesta i-a facut, totusi, o mare surpriza in preajma Revelionului! El a sunat-o si i-a spus clar ca o iubeste si, in 2017, va deveni cu adevarat partenera lui oficiala.

Norii negri par a se risipi in viata Valentinei Pelinel! Frumoasa femeie a pasit in 2017 cu speranta ca lucrurile se vor schimba radical pentru ea si copilul sau, micutul Milan Cristian.

Pelinel este cea mai importanta persoana din viata fostului conducator al “cainilor rosii”! O demonstreaza clar toate actiunile pe care afaceristul le-a facut de-a lungul anului trecut, atunci cand, fara a se gandi la consecinte sau la imaginea lui, a recurs la orice i-a stat in putinta pentru a deveni un barbat liber! A divortat cu mari eforturi de Alina Vidican, femeia cu care a fost insurat timp de cinci ani, si, pentru a fi cu Valentina, a fost de acord si cu toate cerintele ex-sotiei, de la pensia alimentara de 10.000 de euro pe luna sau cei 130.000 de euro, proveniti din partea de la vila din Bucuresti, pana la a accepta sa ii cumpere in acest an si un apartament luxos in America.

De partea cealalta si manechina i-a fost alaturi in cele mai dificile momente, ba i-a si daruit un baietel, vara trecuta, Milan Cristian, pe care omul de afaceri il iubeste ca pe ochii din cap. Din acest motiv, el a si rugat-o pe Valentina sa se mute in casa din Pipera, tocmai pentru a le demonstra tuturor ca blondina este familia lui acum, iar pe 31 decembrie, a mai facut un pas decisiv in relatia lor.

Asa a aratat Valentina de Revelion

 

Surse din preajma barbatului sustin ca acesta ar fi sunat-o pe Valentina si ar fi emotionat-o cu vorbele sale.

“ In ultima zi din an, Pelinel a primit un telefon de la afacerist. Acesta i-a zis ca ea este cea mai importanta femeie din viata lui si ca o iubeste foarte mult, la fel si pe baietelul lor. Mai mult, a tinut sa ii transmita si dorinta lui cea mai mare, aceea ca, in 2017, Valentina sa devina partenera sa oficiala de viata, moment in care ea a fost extrem de impresionata”, au dezvaluit persoane apropiate fostului om de fotbal, care mai spun ca, de Revelion, la ballroom-ul de la Strandul Crangasi, blondina a purtat pe deget inelul de logodna, din aur roz cu diamant, in valoare de 20.000 de euro.

Sursa:wowbiz.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *