Cristina Rus a pierdut tot!

Şi-a urmat visul de a accede în înalta societate a oamenilor bogaţi şi, când era convinsă că a întâlnit fericirea financiară, taman cele 90 de milioane de euro, cât cântăreşte averea soţului ei, i-au dat viaţa peste cap Cristinei Rus. După reţinerea lui Dragoş Bîlteanu, DIICOT i-a sechestrat toată averea!

  • Până ieri soție de milionar, Cristina Rus și-a permis în ultimii ani să-și asorteze gențile de mii de euro cu mașinile de lux

Bani, lux orbitor, genţi de firmă asortate invariabil cu pantofi de sute sau mii de euro, ultimele modele de maşini şi lista este lungă.

În vorbe puţine, alături de Dragoş Bîlteanu, Cristina Rus a trăit ca o prinţesă. Şi povestea Cenuşăresei din Cluj ar fi putut continua dacă DIICOT-ul nu şi-ar fi băgat nasul în afacerile cu statul ale tânărului milionar.

Sechestru pe penthouse-ul de 500.000 €

O anchetă amplă a descoperit că Bîlteanu, deţinătorul unui loc confortabil în topul bogaţilor României, face parte dintr- un grup care a creat un prejudiciu de 15.000.000 de euro prin devalizarea SIFurilor (Societăţi de investiţii financiare).

Imediat, afaceristul a fost dus la audieri, reţinut pentru 24 de ore şi, ieri, toate bunurile lui au fost puse sub sechestru. Astfel, într-o clipă, Cristina Rus a rămas fără nimic!

Penthouse-ul din Pipera, de jumătate de milion de euro, în care îşi creşte cei doi copii, nu mai este al ei, nici Range Roverul ultimul model primit de la soţul ei cel atent, nici banii, nici acţiunile, nici terenurile, nimic! Şi de parcă nu ar fi fost destul, aseară, Bîlteanu şi tatăl lui au fost prezenţi în faţa unui complet de judecată al Curţii de Apel Bucureşti, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile (instanţa nu luase, încă, o decizie, până la ora închiderii ediţiei noastre).

Ruină totală, în numai 24 de ore, pentru cântăreaţa blondă care credea că l-a apucat pe Dumnezeu de un picior. Potrivit apropiaţilor Cristinei Rus din vremea când muzica îi ţinea de foame, idealul ei amoros a fost să întâlnească un bărbat puternic, bogat, care să aibă grijă de ea.

A schimbat cântăreţele cu soţiile de milionari

Din acest motiv, blonda evita anturajele mediocre din punct de vedere financiar şi tindea mereu să cunoască oameni cu bani.

Căuta prietenii în lumea pe care ea o considera bună. Din ziua în care l-a cunoscut pe Bîlteanu, a cărui avere cântărea 90 de milioane de euro la ultima estimare, Cristina a pătruns în universul luxos la care visa şi a început să se debaraseze de cunoştinţele din vechea ei viaţă.

A rupt legătura cu toţi foştii colegi de breaslă, o tagmă inferioară, şi s-a anturat cu soţiile şi iubitele partenerilor de afaceri ai lui Dragoş. Şi se simţea tare bine. Problemele lui Bîlteanu, însă, o aruncă înapoi, în trecutul cu probleme pe care a vrut să-l uite.

Dosarul SIF-urilor taie cheful de distracţie în Fratelli Bucureşti

Alături de Bîlteanu, alte trei persoane au fost reţinute în dosar: omul de afaceri de origine libaneză Najib El Lakis, Stere Gardan şi avocatul Nicolae Mergeani, de asemenea suspect în dosarul lui Viorel Hrebenciuc. Mergeani este acţionar, printre altele, la Clubul Fratelli din Bucureşti şi la Le Club Herestrău.

“Dânsul este acţionar minoritar. Nu ne este afectată activitatea”, a declarat Silviu Talpău, manager general al Clubului Fratelli. “De asemenea, sprijinitor al grupului infracţional organizat a fost şi persoana juridică Torch Invest SA, fostă Fratelli Azuga SRL, Fratelli Invest SRL, care a fost înfiinţată pentru a fi întrebuinţată la comiterea de infracţiuni”, se menţionează în Referatul DIICOT

Misteriosul milionar grec Papalekas, şi el inculpat

Un alt nume greu care apare în dosar este cel al misteriosului milionar de origine greacă Ioannis Papalekas (foto), cunoscut şi drept “Vulturul fără chip”, unul dintre cei mai importanţi investitori de pe piaţa imobiliară din România.

Potrivit Referatului de arestare preventivă: “La acest grup a aderat şi inculpatul Papalekas Ioannis”. Procurorii arată că “beneficiari reali fiind Bîlteanu Gheorghe şi El Lakis Najib, Papalekas Ioannis”. Informaţiile se regăsesc în Referatul DIICOT prin care se cere arestarea celor 5 suspecţi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *