CSMS, aventură africană: Nicolo Napoli, pregătindu-se de un meci dur

Debut senzaţional al CSMS Iaşi în stagiul de pregătire pentru noua ediţie a Ligii 1. Aflaţi într-un cantonament în localitatea turcă Bolu, băieţii lui Napoli au zvântat în bătaie o selecţionată formată din jucători africani liberi de contract. Cu ajutorul unei iscoade din partea locului, am aflat câteva detalii din culisele acestei fabuloase victorii ale ieşenilor, surprinzând un dialog între Nicolo Napoli şi Florin Prunea purtat cu puţin timp înaintea partidei.

Florin Prunea: Ce fac băieţii, s-au culcat la ora pe care le-am fixat-o?
Nicolo Napoli: Hm, am avut unele probleme cu Onduku. I-am dat o permisie de două zile, să tragă o fugă până acasă. Cică i-a scăpat un leu din lanţ şi i-a mâncat toate mangustele din curte.

Nasol, n-o să mai aibă ce pune pe masă. Şi ce bună era mangusta la ceaun, cu mujdei şi mămăligă! În rest, ai făcut schema tactică pentru meciul de mâine?
Da, am schiţat câte ceva pe nisipul plajei, dar a venit refluxul şi mi-a şters toate desenele. Ne trebuie o tablă, ceva, poate închiriezi o sală de clasă pe undeva, la vreo şcoală. A venit Grahovac cu o idee, cică să tatuăm schemele pe pulpele chelneriţelor, dar parcă nu m-aş băga.

Lui Grahovac o să-i dau numai tatuaje peste freză! Ia zi-mi, de la echipa adversă, care sunt principalii jucători la care trebuie să fim atenţi?
Florine, i-am studiat în mare. Adică, pe plajă, pardon. Au un atacant foarte incisiv, Anofel îl cheamă. Pişcă mingea numai cu şpiţul, e foarte agresiv şi nu se opreşte decât în plasă.

Trebuie să găsim o soluţie pentru el. Marchează-l pe tot terenul. Dacă-i nevoie, dă-i cu flit sau pune-l pe Ţigănaşu să-i tragă un plici. Altceva, ce mai avem?
Africanii ăştia mai au două extreme foarte iuţi. Au jucat mai multe sezoane la FC Safari, unde au dat teste de viteză cu leoparzi pe post de preparatori fizici.

Hm, să ne gândim cum îi vom neutraliza. Ia şi vorbeşte cu Mircea Ungureanu să vopsească programul de meci în culorile războiului. Trebuie să arătăm că suntem urmaşii lui Ştefan cel Mare. Şi pune-i pe Mitic şi Voicu să ţeasă o încrengătură de pase la mijlocul terenului, să pice ăia ca muştele în plasa de păianjen.
Florine, mai nasol e cu fundaşii. Au transferat anul trecut un crocodil care intervine numai prin alunecare, pe burtă.

Bagă-l pe Creţu la înaintare! Spune-i să-şi facă freza aia ca de roată zimţată şi să-l provoace pe crocodil la un duel aerian. Hai, că poate aşa ne tragem şi noi nişte ghete ca lumea, din piele de aligator.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *