Costumul de baie cu care a şocat o plajă întreagă. Cine este vedeta care a arătat aproape TOT

Este una dintre cel mai cunoscute antrenoare de fitness din Statele Unite, prin urmare Jennifer Nicole Lee se mândreşte cu un corp foarte bine lucrat. Pe care nu se fereşte să şi-l expună aproapen totalitate, mai ales atunci când iese la plajă. 

jennifer-nicole-lee-1

Zilele trecute, cea care este  supranumită de tabloidele internaţionale „fitness guru” a avut o apariţie incendiară pe o plajă din California. Jennifer Nicole Lee a apărut într-un costum de baie indecent, care a lăsat la vedere mai mult decât şi-ar fi dorit.

jennifer-nicole-lee-2

Micro Bikini este noua modă printre starletele americane şi a luat cu asalt plajele din Statele Unite. Costumul de vaie minuscul nu doar incită privitorii, dar poate fi o adevărată capcană pentru cele care au ceva de ascuns… Este şi cazul lui Jennifer Nicole Lee care, deşi are un corp foarte bine lucrat, fără vergeturi şi celulită, nu a putu să ascundă de obiectivul aparatului foto cicatricele rezultate în urma implantului cu silicoane.

JANUARY 25 2013:  JENNIFER NICOLE LEE SEXY SHOOTING IN MIAMI NON Exclusive Mandatory Credit: OHPIX.COM Ref: OH_SOL

Intră în galeria foto să vezi şi alte poze cu cea supranumită „fitness guru”, care a slăbit 35 de kilograme după ce a născut doi copii şi a devenit o fanatică a fitnessului.

 

Sursa:one.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *