CSMS Iaşi riscă să moară cu dreptatea de gât

Comisia de Recurs a Federaţiei Române de Fotbal a decis să amâne darea unui verdict în cazul recursului făcut de CSMS Iaşi în litigiul cu formaţia FC Snagov, privind meciul disputat în etapa a IV-a a Seriei I a ligii secunde.

După partida FC Snagov – CSMS Iaşi, încheiată la egalitate, scor 0-0, ieşenii au reclamat faptul că gazdele au folosit, pe parcursul partidei, patru jucători extracomunitari în acelaşi timp, lucru interzis de Regulament. Este vorba despre portarul israelian Baruch, brazilienii Adriano şi Santiago Alex şi de nigerianul Ibekwe.

În apărarea lor, cei de la Snagov au susţinut că portarul israelian Baruch are şi cetăţenie română, Comisia de Disciplină dându-le dreptate, după (atenţie!) cinci termene.

Aşa cum era normal, oficialii clubului ieşean au considerat că actele prezentate de ilfoveni nu sunt edificatoare şi au făcut recurs.

După ce s-au „ars“ cu decizia dată de prima comisie, oficialii ieşeni sunt destul de circumspecţi în ceea ce priveşte hotărârea pe care urmează să o dea Comisia de Recurs.

„Noi am făcut recurs pentru că ştim că avem dreptate. Acum rămâne de văzut ce va decide această comisie. În mod normal, decizia ar fi o victorie a noastră la «masa verde», dar să nu uităm că trăim în România, unde totul este posibil!“, ne-a spus managaerul general al formaţiei ieşene, Leo Grozavu.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *