Cui îi trebuie pijamale? 7 motive să dormi în pielea goală tot timpul

A dormi nud nu este doar plăcut, ci și sănătos! Indiferent că ești cu partenerul în pat sau solo, îți prezentăm 7 motive pentru care pijamalele nu-și au rostul:

În ceea ce privește dormitul în cuplu, nuditatea e recomandată pentru că:

 

Vă apropie mai mult

Buff-1

Nu există nimic mai intim decât să dormi în brațele partenerului, piele pe piele. Să vă simțiți reciproc corpurile, să vă mângâiați până adormiți. E aproape ca și cum v-ați contopit într-o singură ființă!

 

Reaprinde scânteia

Dacă sunteți împreună de mult timp și partidele de sex sunt tot mai rare sau mai nesatisfăcătoare, atunci dormitul nud este soluția! Cuplurile ,,cu vechime” redescoperă astfel senzații uitate și reaprind scânteia fără niciun efort!

Sau pur și simplu…

Nu e nevoie să aveți ,,problemele” de mai sus în relație pentru ca dormitul nud să vă folosească. Poate fi pur și simplu un mod prin care să vă înfierbântați pentru o partidă (e chiar inevitabil). Preludiul incendiar e garantat!

 

Cât despre dormitul solo, iată de ce varianta ,,nud” este cea ideală:

 

Îți ,,respiră” corpul

Dormitul nud înseamnă a-ți elibera corpul din temnița vestimentară. Înseamnă a-i oferi libertate maximă. În felul acesta, te aerisești fără nicio barieră, transpiri mai puțin și te trezești fresh!

 

În special părțile intime

Dormitul nud face bine zonelor intime, mai ales în cazul fetelor. Aria respectivă scapă în felul acesta de căldura și umiditatea produse de haine, iar rezultatul este unul igienic!

 

Mai puține griji

Renunțând la pijamale, renunți și la obligațiile care vin la pachet cu ele: schimbatul, spălatul, călcatul, împăturitul etc. E infinit mai simplu!

 

Senzația e unică

cute sleeping baby

Nimic pe lumea asta nu se compară cu a face un duș relaxant și a te întinde apoi gol/goală în mijlocul unor așternuturi proaspete! Încearcă și te vei convinge instant.

Sursa: bravo

Foto: shutterstock.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *