Cum arată nevasta lui Dinu Maxer după ce și-a mărit buzele! “Sunt o pitzi!”

Deea Maxer și-a dorit o gură senzuală și nu a mai ținut cont de sfaturile soțului. Cântăreața și-a îndeplinit, astfel cea mai arzătoare dorință.

Soția lui Dinu Maxer este o femeie frumoasă. Cu toate acestea, tânăra nu era mulțumită de aspectul ei. După un studiu atent în fața oglinzii, vedeta a decis că e cazul să apeleze la o mică îmbunătățire la nivelul feței. Deea i-a mărturisit dorința ei secretă soțului, care nu a ezitat să îi spună adevărul și anume că nu e cazul să schimbe ceva la ea.

Sfatul lui nu a convins-o, iar Deea s-a lăsat pe mâinile esteticianului. “Aseară la botox party , m-am hotărât să optez pentru buze cu mai mult volum. Așadar le-am mărit puțin cu acid hyaluronic. Da, bine, o să spuneți că e păcat, că nu se merită, că eram frumoasă /urâtă oricum…Același lucru l-a spus și Dinu: “Nu îți strica zâmbetul acela frumos”. N-am ascultat. Și sunt happy…mi-am făcut o plăcere, care oricum e în limite normale. Îmi era dor de buze mai ” cu volum”. Sunt o pitzi”, a scris ea pe o rețea de socializare, fiind extrem de încântată de aspectul dobândit.

Sursa: libertatea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *