“Soro, trupul meu te vrea! Frate, facă-se voia ta!”

Am găsit-o pe cea mai iubitoare nevastă de politician din oraş!

Despre diferitele secte religioase apărute după ‘89 au apărut fel de fel de bancuri. Oricum cele mai des întâlnite conţin sintagma: “Soro, trupul meu te vrea! Frate, facă-se voia ta!”. Nişte bancuri destul de haioase la acea vreme. Şi astfel de povestioare încă mai circulă şi în ziua de astăzi prin preajma acelor de altă religie. Nu avem nimic cu ei. Dar nu putem să ne abţinem să nu vă povestim un caz în care această zicala haioasă se potriveşte. Sora cu pricina e chiar consoarta unui senator al poporului, de religie necreştină. Că şi el face parte dintr-o sectă din asta. Sau mai bine zis fosta consoartă, că cică nu mai sunt împreună de ceva timp. Vă povesteam la un moment dat una din aventurile ei cu un fost reprezentant al Guvernului în teritoriu, mai stripăr de felul lui.

Ne-am mirat la acea vreme şi suntem convinşi că şi voi v-aţi mirat. Ei bine, trebuie să vă spunem că ne-am mirat absolut degeaba. Fosta consoartă a senatorului, Tonica pe numele ei, nu era la prima escapadă cu politicianul stripăr. Cică are o obişnuinţă de acest fel.

Cu nevestele la uşă

Trupul Tonicăi cică e căutat de mai mulţi amatori de plăceri carnale extraconjugale. O fi făcut un hobby din asta. Cine ştie. Nu vrem să ne dăm noi acum cu părerea. Însă după publicarea aventurii cu politicianul stripăr, au mai apărut şi alte poveşti cu şi despre Tonica. Iniţial nu am vrut să vi le mai spunem şi vouă. Dar când am văzut cât de multe sunt, nu am mai rezistat. Şi cică nu de puţine ori au fost cazurile în care Tonica s-a trezit la uşă cu nevestele sau concubinele amatorilor de plăceri. În zadar însă. Ce să mai spunem şi noi acum. Se pare că Tonica este o femeie extrem de iubitoare. Şi dacă tot a pornit pe drumul ăsta, de ce să nu continue? Viaţa e scurtă, aşa că hai să o facem lată!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *