Cum arata sora lui Mircea Badea aproape dezbracata! Nu a mai aparut niciodata asa

De cand a facut un pas in spate din lumina reflectoarelor, putini mai stiu cum arata sora lui Mircea Badea. Naty Badea impartaseste pasiunea fratelui ei pentru un stil de viata sanatos si asta se vede pe corpul ei.

Au trecut aproape zece ani de cand Naty Badea a renuntat la sticla, iar multi s-au intrebat ce s-a ales de tanara frumoasa care le intra in case cu buna dispozitie. In acest timp, bruneta si-a vazut de viata personala, dar nu a neglijat nici cariera. Acum, este divortata si are o fetita frumoasa foc, de care unchiul Mircea Badea este foarte atasat.

Nety Badea are un corp aproape perfect

Nety Badea are un corp aproape perfect
Tanara arata foarte bine

Tanara arata foarte bine

Insa, nici trecerea timpului si nici sarcina si nasterea nu par sa o fi afectat in vreun fel pe Natalia. Aceasta impartaseste pasiunea fratelui ei pentru un stil de viata sanatos si asta se vede foarte bine pe corpul ei. Toata lumea a ramas fara cuvinte cand a vazut-o in costum de baie.

Natalia Badea are o frumusete de fetita, de care unchiul Mircea Badea este indragostit complet

Natalia Badea are o frumusete de fetita, de care unchiul Mircea Badea este indragostit complet

S-a iubit cu Florin Chilian

In urma cu ani buni, sora lui Mircea Badea a trait o poveste de dragoste cu Florin Chilian, dar cei doi au ajuns sa isi spuna „adio”. Ulterior, Natalia s-a casatorit cu un jurnalist, de care a divortat intre timp.

Sursa: cancan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *