Consuelo ii face ii ciuda lui Adi Mutu dupa ce a fost inselata! „Ce altceva ti-ai putea dori mai mult?”

Casnicia dintre Adi Mutu si Consuelo este sub semnul intrebarii, inca de cand CANCAN.RO a publicat pentru prima oara o escapada a Briliantului, cu o blonda pe nume Calina.

Au trecut de atunci 6 saptamani, iar explicatiile au intarzit sa apara. Intre timp, Mutu a mai calcat stramb inca o data, de aceasta data cu alta femeie. Consuelo nu a vrut sa vorbeasca, in timp ce atacantul a declarat ca face ce vrea cu viata lui personala.

In pozele publicate pe Facebook si Instagram, Consuelo nu a parut in niciun moment afectata. A postat numai imagini in care apare extrem de zambitoare, in vacantele de care a avut parte din plin in aceasta vara.

In ultima imagine postata pe Facebook, Consuelo vrea parca sa-i faca in ciuda sotului ei si apare intr-o rochie roz, extrem de provocatoare. Poza este insotita de un citat din Victor Hugo: “O gradina in care sa te poti plimba si o imensitate in care sa poti visa – ce iti doresti mai mult? Cateva flori la picioarele ei si deasupra ei, stelele”

Nu si-a vazut fiicele de 9 luni

Mutu nu si-a mai vazut fiicele inca de cand a decis sa se intoarca in Romania, la Petrolul. Adriana si Maya au ramas cu mama lor, in Republica Dominicana. Fetitele se inteleg de minune cu Consuelo, care are grija sa nu le lipseasca nimic si petrece foarte mult timp impreuna cu ele.

Sursa: cancan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *