Imagini şocante! Bianca şi-a convins mama să-şi opereze estetic nasul

Bianca Drăguşanu este una dintre cele mai mai mediatizate vedete din Romania, de cele mai multe ori datorită felului in care arată, suportând mai multe intervenţii estetice.

Mai nou, Bianca a convins-o şi pe mama ei să intre în rândul persoanelor cu operaţii estetice.

Ştim cu toţii că Bianca are câteva operaţii estetice, printre care implantul de silicoane şi mărirea  buzele cu botox, mulţi au rămas surprinşi să vadă asemanarea dintre vedetă şi mama ei.

Madi Drăguşanu, mama Biancăi uimeşte şi ea cu fiecare apariţie a sa şi este posesoarea unui trup de invidiat, iar timpul nu si-a pus prea mult amprenta asupra sa. Spre deosebire de fiica ei, Madi este o norocoasă, pentru că natura a fost generoasă în ce priveşte înzestrările sale. Bianca Drăguşanu are o relaţie specială cu mama sa, se sprijină una pe cealaltă în momentele dificile, asta s-a întâmplat şi în momentul în care Madi a hotărât să apeleze la bisturiu, pentru a-şi modela nasul.

Bianca Drăguşanu şi-a însoţit mama la medicul estetician, Madi Drăguşanu modificându-şi nasul.
Bianca Drăguşanu şi-a însoţit mama la medicul estetician, Madi Drăguşanu modificându-şi nasul.

CANCAN.ro, site-ul nr 1 din România, a fotografiat- o pe Bianca Drăguşanu ieşind cu mama ei dintr-o clinică din zona Dorobanţi, care şi-a făcut o operaţie estetică la nas, Bianca a ieşit prima din clădire, iar mama sa în spatele ei. La un moment dat, iubita lui Slav a încercat s-o acopere pe mama ei să nu fie fotografiată, dar acest lucru nu i-a reuşit, astfel CANCAN.ro fotografiind-o pe doamna Drăguşanu cu nasul bandajat.

Bianca are o relaţie deosebită cu mama sa

Chiar dacă distanţa dintre cele două doamne este destul de mare, fosta asistentă tv vorbeşte ore întregi la telefon cu mama sa, în fiecare zi. Diva îşi doreşte ca mama ei să o viziteze mai des, dar numărul mare de kilometrii dintre Călan şi Bucureşti face imposibil acest lucru, aşa că se consolează cu convorbirile telefonice. Deseori vedeta îi cere mamei sale sfaturi  şi păreri cu privire la viaţa personală.

În uma trăirilor şi experienţelor de viaţă, Bianca Drăguşanu şi-a dat seama de iubirea necondiţionată şi de sprijinul moral care îi este oferit de către mama sa. Indiferent de situaţie, Bianca a ştiut că mama sa o sprijină şi atunci când are cea mai mare nevoie de un sfat, cel mai bun este cel primit de la părinţi.

sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *