Cum explica Mihaela Radulescu sarutul cu participantul la preselectiile “Romanii au talent”: “Iubesc sa…”

Toata lumea a ramas cu gura cascata atunci cand Mihaela Radulescu a urcat pe scena “Romanii au talent” si, fara sa stea prea mult pe ganduri, a sarutat un concurent. Ce-i drept, mesajul de pe tricoul lui a ispitit-o…

Mihaela Radulescu revine dupa ceva timp de la acel eveniment si expolica reactia sa de atunci. Juratul de la “Romanii au talent” sustine ca ii place la nebunie sarutul si ca a fost intru totul de acord cu ce scria pe tricoul lui Florentin Hriscu.

“I love kissing!

„Sarutul e limbajul iubirii – vino si vorbeste-mi”, scria pe tricoul baiatului de la „Romanii au talent”, asa ca m-am dus doar sa stam de vorba. Iubirea, ca si simtul umorului, sunt esentiale in viata, in tot ce facem, oricat am crede ca luatul in serios e mai productiv… Inclusiv in show-ul „Romanii au talent”, unde veti primi, garantat, iubire, umor, emotii pure si coplesitoare.

Bucurati-va de talentul romanilor si de un spectacol pe cinste!

Si de saruturile care vin pe neasteptate!”, a scris Mihaela pe contul sau de Facebook.
Nu s-a putut abtine sa nu urce pe scena

Mihaela Radulescu l-a facut mai mult decat fericit pe Florentin Hriscu, un concurent in varsta de 21 de ani, care, pe langa faptul ca a trecut de preselectii, a avut si norocul sa fie sarutat de vedeta.

„A fost un moment delicios”, a concluzionat Mihaela Radulescu la final.

 

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *