Cum a ispitit-o Botezatu pe Bianca Drăguşanu când s-au stins camerele de luat vederi! Vei rămâne fără cuvinte când vei vedea imaginile astea!

Bianca Drăguşanu este o apariţie rară în ultima vreme, atât la evenimente mondene, cât şi la emisiuni. A făcutexcepţie ieri, când a fost prezentă în platoul mattinalilor de la Antena Stars, Rocsana Marcu şi Răzvan Botezatu. Ei bine, după ce emisiunea s-a terminat, Bote i-a lansat vedetei o invitaţie pe care nu a putut să o decline.

Dacă pe plan personal lucrurile sunt încălcite în viaţa fostei doamne Slav, profesional îi merge foarte bine. Deţine un atelier unde creaţiile ei vestimentare prind contur şi vânzările merg pe bandă rulantă, spre disperarea unor colegi de breaslă, aşa că nu are de ce să se plângă. S-a refugiat în muncă şi deja vede roadele.

Ieri dimineaţă, Bianca Drăguşanu şi-a început ziua la „Star Matinal“, abia după aceea şi-a văzut de programul obişnuit. La finalul emisiunii, vedeta şi simpaticul prezentator de la Antena Stars au mai zăbovit minute bune în platou. Mai exact, Bote i-a lansat inviataţia de a lua împreună micul dejun, cu toate că era deja trecut de ora 12.00. Şi, spre surprinderea lui, Bianca a marşat, ispitită fiind de bucatele de pe masă: ficăţei la cuptor, piure şi mazăre.

 

În timp ce el savura cu poftă preparatele gătite la matinal de Raluca Dumitru, sexoasa asistentă TV, şatena a pus mâna pe cuţit şi furculiţă şi a trecut la…mâncare. Graţioasă, Bianca Drăguşanu a fost atrasă de ficăţei, din care a laut câteva bucăţele. „Sunt foarte buni! Raluca Dumitru găteşte senzaţional! Eu de obicei nu plec de acasă până nu mănânc dimineaţa, numai că de data asta nu am avut timp“, a recunoscut ea.

Ei bine, porţia ei de mâncare a fost infimă. Vedeta niciodată nu termină tot din farfurie şi nici măcar pofta lui Bote nu a determinat-o să se abată de la regula impusă. Bianca Drăguşanu mănâncă puţin şi des, ea reuşind să aibă astfel un trup de invidiat.

Şi cum era însoţită de căţeluşa Bella, Bianca drăguşanu nu a uitat de poftele ei. Aşa că a pus de o parte câteva bucăţele şi pentru patruped, care, la fel ca stăpâna lui, este disciplinată la mâncare. După ce vedeta s-a ospătat uimindu-l şi pe Bote de altfel, cei doi au părăsit împreună studioul de televiziune, vedeta grăbindu-se să rezolve toate activităţile stabilite în acea zi.

 

Sursa: spynews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *