Bârfe proaspăt culese, consumaţi-le pe alese

Halal alianță, halal disciplină de partid! Știți ce mult s-a vorbit, pe toate lungimile de undă, de autostradă. La întâlnirea făcută de premare la Palatul Roznovan, prezidentul Cejăului a zis printre altele, că nu poate face parcul industrial de la Lețcani din cauză că în zonă se prevede construirea unui centru de întreținere a viitoarei autostrăzi și a unei legături cu drumul național. Ca urmare, parcul nu se poate face. Bun, dar asta se știa deja, când a pornit proiectul parcului, nu? Se știa. Atunci, de ce nu s-au rezolvat hârtiile înainte? Sau de ce, mai simplu, nu s-a făcut proiectul la Miroslava, că doar acolo e teren liber pe alese? Păi, acolo e premar Nițescu, care pune condiții, că nu dă teren oricui și oricum. Bun, dar nu e el dimocrat, adecă leberal, mai nou? Ba e. Și-atunci?

Ce director din Copou a tremurat ca varga? Chici cine a fost cel mai panicat din toți, atunci când procororii au descins în Copou, la Drumurile Naționale? Greșit, indiferent la cine v-ați gândit. Omul care a pus mâna pe tel și a început să-și sune în disperare toți cunoscuții a fost dom’ Vulgaru, de la Plăți, Pescuit și alte chestii evropenești. A fost o simplă confuzie, că prescurtarea DRDP sună foarte bine cu CPDRP, mai ales dacă ești fudul de-o ureche. Bun, dar totuși de ce își schimba omul nostru culorile, mai ceva decât curcubeul? Apoi, noi nu știm, dar s-ar zice că pe lângă dosarul cunoscut al lui Vulgaru, omul nostru mai are câte ceva pe conștiință…

Tarom, servicii scumpe şi proaste: La aerohalta ieșeană a început să se petreacă un fenomen foarte ciudat. După ce mult timp s-a zis că nu ne trebuie companii low-cost, deodată a apărut în scenă Wizz-ul. Nu asta e ciudat, cât replica Taromului. Din trei curse anunțate de Wizz, două sunt pe destinații care până acum erau doar ale Tarom. Ceea ce înseamnă concurență directă. Ce faci când apare un concurent mai ieftin? Teoretic, scazi prețul tău cât poți, oferi o bere gratis pe avion, eventual un masaj gratuit. Pe zborul spre Londra, de exemplu, biletele sunt de vreo cinci ori mai scumpe decât ce poți rezerva de la Wizz. Mai nasol, avionul Tarom aterizează la Luton la o oră după ce pleacă ultimul autobuz spre Londra. Și-atunci, de ce să mai zbori cu Tarom? O fi vrând Tarom să demonstreze că poate oferi servicii scumpe și proaste? Păi, asta știm deja. De ce-or fi insistând?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *