Prima imagine postată de ANTONIA, după ce a făcut marele anunţ că este însărcinată: ‘’Abia aştept…’’

Antonia este una dintre cele mai apreciate cântăreţe de la noi. Vedeta este foarte fericită că va da naştere celui de-al treilea copil, al cărui tată este iubitul său, Alex Velea. Cântăreaţa mai are un băieţel cu Velea, dar şi o fetiţă din fosta căsnicie pe care a avut-o cu Vincenzo Castellano.

Arista este foarte entuziasmată că va mai avea un copilaş şi aşteaptă cu nerăbdare să îl strângă la piept. Până atunci, Antonia îşi continuă activităţile, lucrând intens la proiectele pe care le are de dus la bun sfârşit.

Cântăreaţa a postat pe contul ei de Facebook o fotografie pe contul ei de Facebook, unde tocmai a terminat de realizat o şedinţă foto, şi nu putem trece cu vederea faptul că a adoptat un nou look.

Antonia a realizat o şedinţă foto.
Antonia a realizat o şedinţă foto.

‘’Astăzi am făcut o şedinţă foto, abia aştept să vedeţi ce a ieşit! Vă pup’’, a scris Antonia pe contul ei de Facebook.

Alex Velea este la fel de încântat de aflarea veştii, spunând că îşi foarte mult încă un copil, artistul primind vestea chiar de ziua lui, ca acum doi ani.

“Ne doream foarte mult să mai avem un copil, iar vestea că urmează să vină pe lume o nouă minunăţie ne-a făcut inimă să sară de bucurie. Am primit vestea exact ca acum doi ani. De ziua mea. Suntem fericiţi şi împliniţi”, a declarat Velea pentru revista Viva.

sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *