Cum le impresiona matroana sinucigaşă pe fetele pe care le scotea „la produs”: „Eu am fost cinşpe ani în oraş, deci cunosc tot ce include lumea interlopă…”

Lucia Estera Schwartz, una dintre inculpatele din dosarul de proxenetism în care a fost arestat preventiv Sile Cămătaru, şi-a început „cariera” de jos. Anchetatorii au stabilit că femeia care s-a sinucis noaptea trecută avea experienţă bogată în domeniu.

Din referatul procurorilor reiese faptul că Lucia Estera Schwartz se lăuda în faţa „fetelor” că este veche în meserie. Din convorbirile telefonice interceptate de către anchetatori, „Luci”, aşa cum era cunoscută în lumea prostituatelor Lucia Estera Schwartz, îşi câştiga existenţa din practicarea proxenetismului, neavând nici o altă sursă de venit.


„SCHWARTZ LUCIA ESTERA:
Da. Nu te cunosc, să ştii că nu te-am mai văzut.
Barbu Alexandra: Da’ tu câţi ani ai?
SCHWARTZ LUCIA ESTERA: Aaa… iubita, eu sânt bătrână… Hî, hî, hî…
Barbu Alexandra: Io să ştii că am mai auzit aşa de tine prin diferite… Poftim?
SCHWARTZ LUCIA ESTERA: Prin cine, iubita, prin cine?
Barbu Alexandra: Prin fete, prin anumiţi tipi la care am fost, ştii…
SCHWARTZ LUCIA ESTERA: Ei na, la care iubita?
Barbu Alexandra: Nu ştiu, nu mai îmi aduc aminte să zic sincer, că a fost demult, da’ am mai auzit de tine, numele ăsta Luciana, întotdeauna, şi că eşti o fată serioasă, eşti…
SCHWARTZ LUCIA ESTERA: Nu, că sânt cu capu’ pe umeri. Eu am fost cinşpe ani în oraş deci cunosc tot ce include lumea interlopă…
Barbu Alexandra: Tu eşti blondă şi înaltă?
SCHWARTZ LUCIA ESTERA: Da, sânt blondă, înaltă, bine făcu…
Barbu Alexandra: Aşa am auzit…da, am auzit de tine.
SCHWARTZ LUCIA ESTERA: Am slăbit foarte rău că am o glandă foarte urâtă, tiroidă, şi am slăbit rău, rău, rău de tot, zici că… ce să mai? M-am schimbat rău de tot. Am fost şi eu piesă înainte, da’ când slăbeşti ai văzut că eşti urâtă ca femeie, când slăbeşti.  În fine. Eu… am pe unu’ care vine la mine, nu ştiu dacă ţi-a zis Adina…”

Lucia Estera Schwartz s-a sinucis, noaptea trecută, aruncându-se de la etaj. Sinucigaşa era inculpată în dosarul de proxenetism în care Sile Cămătaru a fost arestat preventiv alături de alte trei persoane.

 

Sursa:spynews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *