EXCLUSIV! Lovitură după lovitură pentru familia Becali! Totul a plecat de la o femeie

Dacă închisoarea şi confiscările de milioane de lei nu îi erau de ajuns, fostul impresar Giovani Becali este acum târât – din nou – în faţa instanţei.

Femeia cu care Giovani Becali are un băieţel de 11 ani, urmare a unei relaţii extraconjugale, le-a cerut judecătorilor executarea silită a fostului impresar, în contul pensiei alimentare. Cererea acesteia vine ca urmare a deciziei judecătorilor bucureşteni care în urmă cu câteva săptămâni au fixat suma pe care Becali trebuie să o achite la 2.313,5 lei lunar, „începând cu data de 24.01.2014 şi până la ajungerea copilului la vârsta majoratului sau până la noi dispoziţii”. În instanţă, avocaţii fostului impresar ceruseră o pensie de numai 300 de lei, în condiţiile în care afaceristul ar avea – ziceau ei – venituri foarte mici. Cererea de executare silită a fost depusă la Judecătoria Sectorului 2.

A primit cea mai grea pedeapsă

La începutul lunii martie, Giovani Becali a fost condamnat la şase ani şi patru luni de închisoare în Dosarul Transferurilor, cea mai grea pedeapsă dată de judecători, pentru săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune în formă continuată, evaziune fiscală şi spălare de bani. În plus, Becali a fost obligat să plătescă statului român despăgubiri de peste două milioane de lei şi i-au fost confiscate bunuri de peste patru milioane de dolari.

Un milion de lei pentru Heinrich Schorsch

Necazurile acestuia nu se opresc însă aici. Becali trebuie să platească un milion de lei urmare a procesului deschis pe numele lui de vicepreşedintele Gloriei Bistriţa, Heinrich Schorsch. Războiul dintre cei doi a început în toamna lui 2011 când  – invitat la un post de televiziune – Giovani Becali a lansat o serie de acuze foarte grave la adresa lui Schorsch, spunând despre omul de afaceri că este fost agent SS. „Dacă respectiva afirmaţie a lui Giovani Becali era făcută într-un cerc restrâns, nu era niciun fel de problemă. Dar să te apuci tu, pe televizor, să spui seara la ora 9-10 în faţa unei naţiuni întregi că Heinrich Schorsch e un neamţ ce a omorât evrei, chiar e o aberaţie. Asta, în condiţiile în care o minimă informare pe care ar fi făcut-o ar fi realizat că domnul Shorsch s-a născut în anul 1943 şi nu avea cum, la doi ani, să se apuce să facă gesturile condamnabile spuse de Becali”, au declarat avocaţii lui Schorsch, în urmă cu câteva luni.

 

Sursa:spynews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *