Cum să îţi alungi clienţii din club!

Atitudinea unor patroni de club din Iaşi îi alungă pe mulţi clienţi  care îndrăznesc să îi treacă pragul. Astfel de lucruri se întâmplă şi la Clubul Presei din Iaşi, unde patronii trag ţeapă clienţilor, ba chiar şi la presari, chiar dacă numele localului arată o oareşce legătură cu ziariştii.

În cazul în care clienţii nu respectă regulile stabilite de patron, şi anume să plătească o notă babană şi biletul de intrare, aceştia sunt poftiţi afară indiferent dacă au făcut consumaţie de la bar sau că au fost invitaţi de organizatori.

O astfel de ţeapă au primit cei care au fost la spectacolul de stand-up comedy cu Vraciu şi Ady-Bobo. La nici 10 minute de la începerea spectacolului, unul din aşa-zişii comedianţi împreună cu un puşti cu bilete, vin în percheziţie şi cer tuturor, inclusiv invitaţilor, să plătească intrarea ori să părăsească sala. Fireşte că mulţi dintre ei s-au ridicat şi au plecat pe terasă sau eventual acasă. Din spatele barului, patronul superviza atent orice mişcare, asigurându-se, probabil, că nimeni nu scapă. Inclusiv invitaţii săi din presă. Lăsând deoparte invitaţiile care le face în van, patronul ori simte criza din plin, ori vrea să golească fiecare buzunar. Cert e că lumea se duce de râpă, deoarece învăţăturile culese din cei şapte ani de acasă, nu sunt pentru toată lumea. Iar comerciantul care-şi spune patron nici măcar nu a lucrat vreodată-n presă. E doar ţeapă (numele clubului, fireşte)!Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *