Cum se cuceresc avocaţii: Modelul Striblea

Striblea-Marius-Sebastian

Striblea Marius Sebastian

Surse avocăţeşti ne-au informat recent, evident, sub protecţia anonimatului, că Marius Striblea ar fi ajuns decan al fabricii ieşene de avocaţi, aplicând o strategie simplă dar extrem de eficientă încă: i-a atras pe toţi tinerii apărători din Baroul ieşean de partea sa şi i-a dus rapid la un chef de chef într-un club renumit din oraş. Iar aceştia din urmă nu sunt puţini la număr. În tabelul avocaţilor stagiari ori definitivi de la Barou, numărul celor cu vârsta între 28 şi 35 de ani este în jur de 300 – 350, lucru deloc de neglijat. Mai precis, pe 1 mai 2011, tocmai când tot poporul român “sărbeutoreşte” în stilul inconfundabil cu tone de mici şi bere, Marius, pe atunci doar un simplu candidat cu pretenţii la fotoliul de decan, a invitat toată floarea cea vestită a avocaturii cât şi tinerele speranţe la o mega-petrecere, cu râuri de whisky, şampanie şi vinoase de vinotecă, în Clubul Skin.

Mai mulţi tinerei care au participat la paranghelie au declarat “cu mâna pe inimă” că a fost cel mai tare chiolhan din viaţa lor.

Aceleaşi surse, demne de încredere, susţin că “viitorul” decan Mariusică s-a purtat cu toţi invitaţii ca un adevărat gentleman, başca, la un moment dat, nu mai ştia cum şi ce să facă şi să dreagă, ca să le intre la toţi în voie. Practic, toţi avocaţii prezenţi la zaiafet, tineri şi foarte mulţi, au avut liber la mâncare bună şi beutură de calitate.

“Domnilor, să ştiţi că Marius e un băiat tare fain! Un avocat cu inimă mare. De asta l-am votat”, ne-a destăinuit sursa.

Şi când te gândeşti că toată paranghelia n-a costat mai mult de 10.000 de euroi, mai că-ţi vine să-l mai votezi o dată pe Striblea. Mai ales că investiţia poate fi recuperată relativ uşor, pledând, de exemplu, în două dosare penale ale Cordunenilor. Sau mărind perioada de aşteptare la DNA a veveriţelor vesele, Chirilă şi Adăscăliţei.

Nu-i aşa onorată instanţă?1 comentariu

Lasa comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *