Curăţenie de iarnă la CSMS Iaşi

CSMS Iaşi se va despărţi, în această iarnă, de nu mai puţin de nouă jucători. Primii plecaţi sunt Ionuţ Bâlbă, Bogdan Aldea şi Sascha Marinkovic . Lista se poate mări dacă şi alţii se vor decide să părăsească gruparea din dealul Copoului. Locul acestora ar putea fi luat de mai mulţi jucători din curtea lui Dinamo sau de fotbalişti aduşi din străinătate. Primul venit este sârbul Ivan Petrovic.

Odată cu intrarea în vacanţă, antrenorul Ionuţ Popa a făcut o listă cu nouă jucători pe care nu şi-i mai doreşte în lot din retur.
Pentru început, CSMS s-a despărţit de jucătorii Ionuţ Bâlbă, Bogdan Aldea şi Sascha Marinkovic.
“Ne-am despărţit de Bâlbă şi Aldea, jucători a căror înţelegeri cu noi expiră luna aceasta şi am decis să nu le prelungim. Un alt jucător la care am renunţat este Marinkovic, care se va întoarce la Viitorul Constanţa, de unde îl luasem sub formă de împrumut”, a spus Mircea Ursu.

În cel mai scurt timp, se va discuta şi despărţirea de Panul Tincu, Natanael Pavăl, Anatolie Beoştean, Laurenţiu Florea şi Vasile Ghindaru. În plus, Marian Vătavu şi-a manifestat dorinţa de a pleca din Copou, iar oficalii grupării ieşene sunt de acord.
O situaţie specială o are portarul Dani, care aparţine în proporţie de 50% de Voinţa Sibiu. În cazul în care acesta va înapoia clubului ieşean suma de 10.000 de euro, atunci se va putea duce unde doreşte.
Lista plecărilor din Copou ar putea fi completată şi de alţi jucători care şi-au manifestat intenţia de a pleca. Este vorba de Onofraş şi Straton, jucători care au clauze de reziliere.

Vin mulţi “câini”?

Şi, cum echipa mai are încă şanse de promovare, oficialii formaţiei ieşene doresc să întărească lotul, în această iarnă, cu mai mulţi jucători care nu prind echipa mare la Dinamo, dar şi cu jucător aduşi din străinătate.
Pe lista jucătorilor care ar putea ajunge din Ştefan cel Mare se află portarul George Curcă, în vârstă de 30 ani, fundaşul central Marius Ioniţă (19 ani) şi mijlocaşul Sergiu Scărlătescu (22 ani).
Aceştia ar putea ajunge în Copou sub formă de împrumut, ieşenii dorindu-i pentru o perioadă de minimum un an şi jumătate.

Ivan Petrovic a semnat cu CSMS Iaşi

Preşedintele CSMS Iaşi, Mircea Ursu, a declarat că jucătorul sârb Ivan Petrovic a semnat cu gruparea din dealul Copoului un contract pentru o perioadă de cinci luni, cu posibilitate de prelungire.
“Mijlocaşul sârb Ivan Petrovic a semant cu noi un contract pe o perioadă de cinci luni, CSMS având în vară posibilitatea de a prelungi înţelegerea cu el. Jucătorul în vârstă de 25 de ani a venit liber de contract şi a trecut fără probleme vizita medicală. La semnarea cotractului, el a fost asistat de Petar Jovanovic, jucătorul echipei FC Vaslui. Jovanovic, care a evoluat în trecut şi la Politehnica Iaşi, ni l-a recomandat pe Petrovic”, a spus Mircea Ursu.

Ivan Petrovic evoluează pe postul de mijlocaş central şi a jucat sezonul trecut la Sloboda Point Sevojno, iar în turul acestui campionat la Metalac Gornji Milanovac, ambele formaţii din prima ligă din Serbia.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *