Dalkia cucereşte redută după redută: încă un hotel la sistemul centralizat

Şefii Dalkia Termo Iaşi au anunţat o nouă mutare importantă: hotelul Ramada, situat în Centrul Iaşului, va primi apă caldă şi încălzire din sistemul centralizat. Practic, şi în cazul acestui hotel, serviciile de calitate, costul corect, furnizarea continuă a agentului termic au făcut atractivă termoficarea centralizată.

După 17 ani
Conducerea hotelului Ramada a decis rebranşarea după 17 ani a unității la sistemul centralizat, după o analiză a beneficiilor oferite de acesta. Astfel, cele 76 de camere și apartamente vor fi încălzite cu agent termic furnizat de Dalkia Termo Iași, la fel ca și restaurantul și centrul de conferințe. În total, consumul anual estimat este de 700 gigacalorii/an, echivalentul a cinci blocuri cu patru etaje.

Ca și în celelalte cazuri anunțate recent de Dalkia Termo, economiile de costuri realizate prin racordarea la sistemul centralizat de termoficare sunt substanțiale în comparație cu sursa actuală pe gaze naturale. Factură anuală la apă caldă și căldură va fi mai mică în medie cu 27%, adică aproximativ 60.000 lei/an.
“Racordarea la sistemul centralizat prevede și modul termic individual, complet automatizat. Astfel, clientul poate decide pornirea căldurii în orice moment al anului și beneficiază de monitorizarea și reglarea parametrilor de funcționare de la distanță, din dispeceratul non-stop al Dalkia”, au transmis reprezentanţii operatorului de termoficare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *