DANA ROGOZ le-a făcut fanilor cea mai ciudată mărturisire: „Sunt o beţivă nebună“

În urmă cu puţin timp, Dana Rogoz a le-a făcut fanilor cea mai ciudată dezvăluire de până acum. Chiar dacă obişnuieşte să posteze mesaje ceva mai „cuminţi“, actriţa pare să se fi lăsat purtată de val de această dată.

Mai exact, Dana Rogoz a încercat să îi invite pe internauţi la un spectacol în care va juca, însă modul în care a făcut acest lucru a fost ceva mai ieşit din comun, fiindcă a scris un mesaj pe care nimeni nu s-ar fi aşteptat să îl vadă pe pagina personală a actriţei.

„Sunt o beţivă nebună! Dar NUMAI în spectacolul pe care îl jucam şi în seara aceasta. Haideţi să vedeţi ce urât fac la băutură“, a scris Dana Rogoz într-o postare pe Facebook.

„Sunt o beţivă nebună!“ i-a anunţat Dana Rogoz pe internauţi
„Sunt o beţivă nebună!“ i-a anunţat Dana Rogoz pe internauţi

Alături de acest mesaj, Dana Rogoz, care s-a făcut cunoscută prin apariţiile sale de la ProTV, a postat şi o fotografie din piesa de teatru cu pricina. Drept răspuns la această mărturisire ieşită din comun, fanii Danei Rogoz i-au dat replici într-un mod asemănător. Aşa că, la scurt timp după ce a fost publicată respectiva fotografie, câţiva internauţi i-au scris mesaje precum: „Ştii şi tu, pentru o viaţă sănătoasă consumaţi 2 litri de lichide“.

sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *