Divorţ iminent în familia BĂSESCU: SYDA cedează! Cu ultimele puteri, EBA lansează tiribombe ca să-i abată atenţia soţului care pare că a decis!

Un divorţ iminent pluteşte în familia fostului Preşedinte: EBA şi Syda nu se mai înţeleg. Deloc. Şi nu de azi de ieri, însă crescendoul a atins puncte maxime. Syda nu mai poate. Mai mulţi apropiaţi ai cuplului susţin că sfârşitul e aproape. Există anumite motive, pe care vi le povestim mai jos, dar şi anumite strategii disperate ale EBEI, nişte tiribombe aparte, moştenite genetic cu siguranţă de la tatăl-strateg.

În 2913 când au devenit părinţi pentru prima oară, EBA şi Syda se înţelegeau de minune.
În 2913 când au devenit părinţi pentru prima oară, EBA şi Syda se înţelegeau de minune.

Elena şi Bogdan şi-au petrecut adolescenţa împreună, în sensul în care au avut un cerc comun de prieteni. Au avut o poveste lungă, ei flirtând cu ani înainte de a fi soţi. După o mega controversată relaţie cu Andrei, fiul politicianului Viorel Hrebenciuc (mare duşman politic al lui Traian Băsescu), Elena l-a ales pe Bogdan, cu care s-a căsătorit pe 1 septembrie 2012. El, fiul unor afacerişti apropiaţi fostului partid prezidat de Traian Băsescu. O nuntă cu fast, la Snagov, păzită ca în filme, cu sute, multe sute – aproximativ 600, a scris Elena pe Wikipedia -, de invitaţi. Cadouri fantastice. Toată protipendada României de la acea vreme prezentă. Pe scurt nunta acelui an, ceea ce e şi normal, vorbim despre fiica Preşedintelui Statului la acel moment.

Elena a tras mult la sală să dea jos kilogramele acumulate în timpul sarcinii şi se vede. Acum are cel puţin 20 de kilograme în minus.
Elena a tras mult la sală să dea jos kilogramele acumulate în timpul sarcinii şi se vede. Acum are cel puţin 20 de kilograme în minus.

Fix la un an, 1 septembrie 2013, a apărut superba Sofia Anais, iar în ultima zi din ianuarie 2015 a urmat Traian, un băieţel de nota 10. Încă de la începuturile lor a fost o relaţie în care “Găina” a cântat exclusiv. Un Traian Băsescu, deghizat în femeie: extrem de autoritară, înfiptă, vicleană, fără stat la discuţii, caracter care l-a subjugat instant pe Syda, care a devenit treptat redus de la funcţiile sale de bărbat, cap de familie. I s-a interzis să ţină legătura cu prietenii apropiaţi (Răzvan Pătru ce a mai rezistat dintre toţi), să iasă în locuri publice specifice vârstei, şi în general să aibă păreri. Respiratul, ocazional, se aprobă. Continuul combat politic al tatălui socru s-a resimţit puternic şi în viaţa de cuplu, la modul că în toate direcţiile erau numai duşmani, de care trebuiau să se ferească, lucru care i-a transformat, relaţia având într-un final de suferit. Bogdan este cel care trebuie să stea cu copiii continuu, el nefiind bonă, situaţie de la care nu a dat înapoi, însă prietenii zic că e anormal ca el să fie mamă, mai mult ca mama maternă.

Cei doi sunt împreună de şapte ani. S-au căsătorit în 2012, un an mai târziu s-a născut fiica lor Sofia Anais (3 ani), iar anul trecut în ianuarie, EBA şi Syda au devenit părinţii unui băieţel pe nume Traian.
Cei doi sunt împreună de şapte ani. S-au căsătorit în 2012, un an mai târziu s-a născut fiica lor Sofia Anais (3 ani), iar anul trecut în ianuarie, EBA şi Syda au devenit părinţii unui băieţel pe nume Traian.

Din acest an, Elena a început o luptă acerbă cu kilogramele, luptă în care a ieşit învingătoare, slăbind spectaculos. Zilnic ore de sport la celebra sală Stejarii. Multe ore pe zi, înfometare ca în filme, operaţiune care nici ea nu a contribuit la o mare comuniune cu soţul. Ba dimpotrivă. Relaţia s-a dus în cap. Certuri permanente, zilnice, nemulţumiri cu carul şi cuvinte aruncate. Cam asta ar fi pe scurt. Da, într-adevăr, a şi slăbit. Ca să mai abată atenţia (lui Syda, cred prietenii) de la problema clară pe care o au, Elena, moştenitoare a talentului politic al tatălui, a iscat şi un mare scandal zilele trecute în gaşca ei. Pe modelul să-l facă gelos, ca să aibă la ce să se gândească. Elena şi Bogdan au ieşit de nenumărate ori cu cuplul (fost, că s-au despărţit nu demult) Radu Timiş Jr (moştenitorul imperiului CrisTim) – Giulia Dinu. În timp,

EBA a fost singură la ziua Giuliei Dinu, fosta iubită a lui Radu Timiş Jr., cu care acum două luni era prietenă foarte apropiată.
EBA a fost singură la ziua Giuliei Dinu, fosta iubită a lui Radu Timiş Jr., cu care acum două luni era prietenă foarte apropiată.

Elena şi Giulia au început să meargă la Stejarii la sală împreună. Au devenit prietene apropiate. Elena mergând zilnic acolo, pentru Giulia fiind simplu că locuia chiar în complexul de locuinţe Stejarii cu Radu, relaţia s-a strâns. Din neant, într-o zi foarte recent, Elena s-a certat cu Giulia acuzând-o că i-a scos vorbe. “Elena i-a zis Giuliei că i-a scos vorbe în oraş că atunci când merge la Stejarii, după antrenament îl vizitează în apartamentul său pe Radu Timiş Jr. Giulia a rămas mască că nu a zis nimănui aşa ceva, că de unde şi până unde”. Elena a zis că ştie sigur, că gata, relaţia lor s-a terminat. Timiş Jr, susţin apropiaţii, a fost şi el sunat de EBA şi ameninţat că s-a dat mare, că a avut ceva cu ea. Omul, susţin apropiaţii, este nevinovat: nu a existat nici o apropiere nepotrivită cu EBA, cu statutul ei de femeie căsătorită. Lucrurile însă nu s-au oprit aici. Syda a fost inflamat de ea, enervându-se şi creându-se o atmosferă de mare încordare. Care e adevărul? O sursă top, super apropiată de cuplu susţine că totul e o regie. “Este modusul operandi tipic al Elenei. La ea se dau toţi, toată lumea o vrea, cu cât sunt unii mai apropiaţi, brusc, îi acuză, şi creează un mega tămbălău. E expertă în haos. A făcut-o de multe ori. De cele mai multe ori am crezut că are fantasme. Pentru că povestea atât de convingător, încât nu aveai cum să nu crezi. De data asta, însă, eu cred că e o strategie să-l mai zăpăcească un pic pe Syda care are doar 4 consoane şi două vocale în minte: D I V O R Ţ”.sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *