Daniela Crudu isi ia revansa! A petrecut o noapte intreaga cu sapte barbati! Uite in ce hal a ajuns acasa

Inselata de Nila, fotbalistul cu care s-a iubit timp de aproape 3 ani, Daniela Crudu si-a sters lacrimile si a iesit la atac. Asistenta sexy a petrecut o noapte scaldata in mult alcool si dansuri lascive alaturi de sapte barbati!

Si-au facut incalzirea intr-un club de fite apoi au plecat, pe mai multe carari, intr-un local cu manele. Infierbantati de-a binelea, Crudu si unul dintre pretendenti, n-au mai rezistat tentatiilor erotice si au trecut la fapte in taxi.Daniela Crudu a revenit la vechile obiceiuri dinainte sa se faca fata de casa. Aproape trei ani a renuntat la noptile petrecute in cluburi si ciocnitul paharelor sub presiunile lui Mihai Costea care incerca s-o transforme intr-o gospodina. Dupa ce a aflat ca joaca si in deplasare la alte domnisoare, Crudu l-a pus pe tusa pe fotbalistul de la Steaua.

Acum, Cruduta pare ca a intrat din nou in cantonamentul noptilor pierdute. Vrand parca sa recupereze ce a pierdut in anii de sihastrie, la cea mai recenta escapada, intr-un club din regie, Crudu a fost insotita nu de unul, ci de sapte barbati. Dupa multe ore de zbantuiala si turnat in pahare, soseste si nota de plata. Din pura curiozitate, Daniela isi arunca scurt privirea pe suma totala apoi, ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic, isi vede linistita de dans in timp ce insotitorii fac cheta sa acopere contravaloarea sumei.

Spectacolul continua insa si pe scarile din fata clubului. Picioarele Crudutei sunt pline de energie si jongleaza cu treptele in pasi de dans. Unul dintre amici ii ofera Danielei sprijinul de care are nevoie iar ceilalti se tin bine de cate-o sticla culeasa din club.

Cum noaptea inca nu s-a terminat, iar Crudutei inca nu i-a disparut cheful de distractie, bruneta schimba clubul de fite cu unul de manele. Dezinhibata total, bruneta pune stapanire pe scena unde danseaza ca la miss piranda.

Abia dupa primele ore ale diminetii, Cruduta decide sa puna stop nebuniei si pleaca alaturi de cel care i-a ramas alaturi toata noaptea. Nu separat, ci impreuna! Cei doi nu impart doar bancheta din spate a taxiului, ci si tandreturi! Siluetele lor se intrezaresc prin geamurile aburite precum cele din scena Titanicului.

Surprinzator, sau nu, Crudu si barbatul misterios nu finalizeaza noaptea petrecuta impreuna in acelasi pat. El coboara din taxi iar Crudu isi vede de drum catre celalalt barbat din viata ei, Nelu Crudu.

Rep:Buna dimineata, Daniela! Asa ravasita din club?
Daniela: Da!
Rep: Cum de ai ajuns singura acasa? Am vazut ca l-ai lasat pe baiat acasa la el…
Daniela: Am fost cu niste prieteni…
Rep: Dar la han ai fost cu un singur baiat! Am vazut ca v-ati pupat…
Daniela: Ma distrez!
Sursa:cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *