DANIELA CRUDU a vrut să fie sexy, dar nu a fost atentă. Atunci când îi era lumea mai dragă, sfârcul i-a ieşit din sutien

Daniela Crudu şi-a sărbătorit astăzi ziua de naştere, la piscină, alături de toţi prietenii ei şi foarte mulţi dintre foştii colegi de muncă printre care s-a numărat Loredana Chivu şi Mădălina Pamfile.

Şi pentru că, aşa cum era şi normal, Daniela a ţinut să fie în centru atenţie şi s-a fotografiat cu toţi invitaţii. Dar, în una dintre imagini, Cruduţei i-a scăpăt un amănunt important. Din sutienul minuscul al costumului de baie pe care îl purta, i-a ieşit, fără să observe, sfârcul obraznic. Fanii virtuali au taxat-o imediat. „Cu sfârcurile la vedere”, a scris un fan.

Daniela Crudu cu sfârcul la vedere
Daniela Crudu cu sfârcul la vedere

Daniela Crudu a fost adusă pentru prima dată în atenţia presei de către Prinţul Andrei Raţiu prin intermediul Şcolii de modelling Prince d’Armeny. Ea a câştigat titlul de „Cel mai sexy fotomodel din România”.

Deşi avea job full-time fiind asistenţă celor doi matinali antenişti, Răzvan şi Dani, nu a renunţat la activitatea care a consacrat-o, animatoare în cluburi de noapte. Dansa din plăcere şi câştigă în jur de 100 de euro pe seară.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *