Dansatoarea lui SALAM rupe tăcerea: ”Îl cunosc de la 13 ani! Mi-a căzut capul pe el!”

Fosta ”Miss Piranda” Cristina Pucean, care de 24 de ore se află în atenţia presei tabloide, după ce CANCAN.ro a publicat în exclusivitate imaginile unei relaţii suspect de apropiată cu Florin Salam, s-a decis să rupă tăcerea.

Contactată de CANCAN. Ro, site-ul nr 1 din România, Cristina ne-a mărturisit că îl cunoaşte pe ”Regele manelelor” de la 13 ani, de când a şi început să muncească. Exotica dansatoare, pozată îi avion în timp ce dormea cu capul pe umărul luiSalam, susţine că acesta a ajutat-o mult până acum şi că i-ar fi ca… ”un frate”. ”Eu îl cunosc de la 13 ani pe domnul Florin. Nu vreau să-i fac ceartă în familie. Îmi e ca un frate. Mă învaţă numai de bine. Îi respect familia: are 3 copii, iar Roxana e o soţie pe care o iubeşte mult. Să vă explic ce s-a întâmplat în avion: eu veneam de la un program şi eram obosită. Mi-a căzut capul pe el!”, susţine dansatoarea.

Cristina Pucean este dansatoarea lui Florin Salam şi petrece foarte mult timp împreună cu acesta.
Cristina Pucean este dansatoarea lui Florin Salam şi petrece foarte mult timp împreună cu acesta.

Nu vreau să se supere Florin pe mine. Eu muncesc cu el şi poate că alteia i-ar conveni să fie amanta lui, dar mie nu. Am 20 de ani şi eu muncesc pentru familia mea. Nu mă plăteşte el, ci patronii la care fac program. Nu m-am sărutat cu Florin şi nu ne-am ţinut de mână. Dacă aude tata se enervează. Tata e bolnav de diabet şi are şi un picior amputat şi eu fac totul ca să câştig cît mai mult şi să-i cumpăr o proteză”, ne-a declarat Cristina despre drama pe care o trăieşte.

Cristina a mai susţinut pentru CANCAN.ro, că a fost în Italia împreună cu Florin Salam şi formaţia acestuia şi că ar fi fost doar o coincidenţă faptul că a avut locuri alăturate în avion.

De altfel, Puiu Gheorghiu, impresarul şi totodată cel mai bun prieten al lui Florin Salam, a sărit şi el în apărarea reputaţiei de familist a manelistului: ”Florin este prieten bun cu Cristina Pucean şi nu ar putea avea nimic  mai mult cu aceasta, deoarece îşi iubeşte prea mult soţia, este prea îndrăgostit de aceasta şi îi este recunoscător lui Dumnezeu că i-a trimis-o în viaţa lui. Florin, de când a cunoscut-o pe Roxana s-a născut a doua oară.”.

Florin Salam, aventură sau relaţie, cu dansatoarea Cristina Pucean?

Cristina Pucian, dansatoarea lui Salam a fost fotografiată cum dormea pe umărul manelistului.
Cristina Pucian, dansatoarea lui Salam a fost fotografiată cum dormea pe umărul manelistului.

CANCAN.ro a dezvăluit că, la doar câteva ore după parastasul de 7 ani al Fănicăi, fosta lui soţie, Florin Salam şi-a lăsat singură mama noului copil şi a plecat în Italia cu dansatoarea lui. Aceştia au fost fotografiaţi în avion, ea sprijinindu-şi capul pe umărul lui, în ipostaze mai mult decât apropiate

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *