IULIA VÂNTUR, apariţie de mii de euro la nunta prietenei lui SALMAN KHAN. Ce sumă fabuloasă a cheltuit actorul pe rochia iubitei lui?

Iulia Vântur şi Salman Khan par să fie cuplul momentul în indiană după ce au fost fotografiaţi în timp ce au participat împreună la nunta unei prietene foarte apropiate a actorului.

Iulia a venit cu o maşină, separtat de iubitul ei, dar au intrat în restaurant împreună. Frumoasa blondă, îmbrăcată într-o rochie foarte elegantă albastru-închis până în pământ şi cu un decolteu generos, a strălucit la marele eveniment. Presa indiană scrie că Salman Khan ar fi cheltuit nici mai mult nici mai puţin de 3000 de euro pe vestimentaţia ţinuta Iuliei, care cu puţin noroc ar putea ajunge pe site-ul numărul 1 de fashion review din România, Verdict.ro.

Aceasta este rochia cu pricina
Aceasta este rochia cu pricina

Relaţia Iuliei Vântur cu Salman Khan este serioasă

La sfârşitul anului trecut, Iulia s-a afişat cu un inel ce părea a fi de logodnă şi toată lumea a crezut că blonda urmează să se marite cu Salman Khan. Vedeta a negat atunci şi a declarat că se va mărita la un moment dat, dar toţi se aşteaptă ca acest lucru să se întâmple curând.sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *