De ce s-a uşchit procuroarea Mica de la Pardoseala locală?

Anchetatorii de la Pardoseala de pe lângă Instituţia cu Juzi Iaşi au rămas fără tartor. Mai marele Catani de Iaşi, dar în varianta feminină, adică procuroarea Andreas Mica, şi-a dat demisia şi a plecat. Pur şi simplu a plecat. Fără să zică nici măcar „pa”. Motive personale a invocat ea în cererea transmisă către Consiliul Rang Înalt al Magistraturii. Cine ştie ce o fi fost în capul ei. Numai ea ar putea spune de ce a plecat. Mai ales că, la prezentarea raportului de activitate, instituţia a ieşit chiar bine de tot. Asta spre mirarea şefilor din Capitală. Dar dacă tot a plecat, să vă spunem una pe care suntem siguri că nu o ştiaţi.

O petrecere cu cântec
În primul rând trebuie să precizăm că nu punem deloc la îndoiala calităţile ei de procuror. Ştim doar că a intervenit prompt într-un caz mai delicat. I-a salvat pelicica odraslei judecătoarei suspendate, Cameluţa Abărmăniţei. Fiul acesteia, condamnat recent cu suspendare alături de câţiva interlopi ieşeni, trebuie să remarcăm că este un bun băiat, a făcut o petrecere pe cinste într-un sat de la el din comună. Dar credem că s-a distrat mai mult el, decât ceilalţi invitaţi. Asta după ce a încins o bătaie pe cinste cu câţiva tineri avocaţi stagiari. Bun la mardeală, fapt demonstrat şi într-un club din Copou, fiul lui Abărmăniţei nu a suferit mai deloc. Nu la fel putem spune de săracii tineri avocaţi, unul dintre ei fiind dat cu capul chiar de un stâlp, zic martori de la petrecere. La cât deranj a făcut acolo, ar fi meritat măcar cu suspendare. Însă, mai marele Catani, dar în varianta feminină, a intervenit prompt. Andreas Mica ar fi sunat personal la purtătorii de chipiu din comună care se ocupau de caz şi le-ar fi trasat sfaturi precise despre cum trebuie instrumentat dosarul. Asta ca Pardoseala să poată da cu uşurinţă NUP. Vorba aia, despre morţi numai de bine.

2 comentarii

Lasa comentariu
  1. ion

    Chiar asa?! Tot de aia mosul ala de la primarie de ii „imprumutase” bani aceleiasi Cami a primit nup totde la Catani! Sunteti jalnici!

  2. Spin

    Ioane, fii mai precis. Zi-ne clar care-i mosul. Ca daca spetele difera, difera si rezultatele, ce zici?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *