De la Daryl van Horn, la Esmeralda

Eşti doar la un click distanţă de viaţa pe care o meriţi cu adevărat! Soluţia este la îndemâna oricui, iar mesajul salvator vine prin mail. Cel care vă promite marea cu sarea de această dată, nu este escrocul Daryl van Horn despre care v-am mai vorbit, ci „clarvăzătoarea” Esmeralda.

„Viaţa dumneavoastră ar trebui să fie altfel: plină de bucurii, de fericire şi câştiguri la jocuri de noroc. Cum vă explicaţi că nu trăiţi această viaţă?”. Aşa începe mail-ul salvator prin care Esmeralda încearcă să vă „vrăjească”.

Aceeaşi Mărie, cu altă pălărie

Deşi vi se adresează într-un mod foarte personal, mesajul este unul standard, schimbând doar numele celui căruia i se adresează. Fericire, bucurie, bani, toate acestea vă sunt oferite într-un mod facil de către Esmeralda. Iar, ca să vă împlinească adevăratul destin – care este unul glorios, se înţelege – apelează la acţiuni telepatice şi divinităţi indiene pentru a vă ajuta. La fel ca van Horn, tuşa Esmeralda vă va oferi un talisman norocos pentru protecţie. Şi, ca toate „clarvăzătoarele” care se respectă, imediat ce va primi răspunsul vostru, va lucra în interesul dumneavoastră, declanşând o „Mare Acţiune Telepatică Superioară”. Contra cost, normal!

Atenţie!!!

Exploatarea frustrării şi a sentimentului de neputinţă ale persoanelor slabe sau aflate în nevoi sunt principalele ţinte ale acestor escroci online. Slăbiciunea umană mereu va exista, însă trebuie să vă gândiţi de două ori înainte de a vă încrede în astfel de „magi”.

De pe realitatea.ro aflăm că Esmeralda a încercat să păcălească oamenii şi prin alte metode, cum ar fi “Declanşatorul imediat de bani” şi lozuri câştigătoare cu însemnele Loteriei Naţionale. Soluţia era servită printr-o scrisoare. Clarvăzătoarea lucra, de această dată, în echipă, „pentru binele persoanei”, cu Eva Gabor, medium şi parapsiholog. Firma care a promis o astfel de minune este din Bucureşti şi îşi are sediul la vedere, la parterul unui bloc din cartierul Domenii.

Este important de reţinut faptul că o sumă mică de bani pentru o întreagă viaţă trăită în puf este neverosimilă. Dacă simţiţi că Dumnezeu v-a pus mâna în cap, ar trebui să vă reconsideraţi raţionamentul. Asta, doar dacă nu aveţi bani de aruncat pe geam.3 comentarii

Lasa comentariu
  1. titi

    am o vecina care primeste plicuri de la esmeralda prin care o anunta ca o mare suma de bani ii va cadea in mana, ca lucreaza pentru ea sa scape de energiile negative si ii prevede un viitor fericit, probabil pe lumea aialalta ca vecina din pacate a plecat intre cei fericiti. Daca este clarvazatoare dece nu a „vazut” ca a decedat. O excroaca notorie care profita de prostia oamenilor.

  2. viorica

    Acelasi lucru s-a intimplat si cu sora mea ,timp de 5 ani a profitat de naivitatea ei si culmea in ziua cind a fost ingropata am primit o scrisoare de la aceasta care o anunta de ubn cistig fabulos,unde era harul ei era plecat in concediu,o mare excr0ocherie pt naivi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *