PR-ul de la Skin bagă clubul în faliment

Bătaie de zile mari la deschiderea Skin Summer Lounge. Nu între interlopi, ci între două fete. De o săptămână tot umblă bârfa cum că protagonistele sunt două personaje mondene, foarte cunoscute în „lumea bună” a Iaşului.

Aşa cum ne-a obişnuit, Skin-ul nu se putea dezice nici de această 1dată. Aşa că, pe lângă muzica bună, clientela selectă şi invitaţii de seamă, bătaia între fete devine o obişnuinţă.

Se pare că, la marea deschidere a locaţiei din zona Ciric, un mic scandal a izbucnit între PR-ul clubului, Gabi Sauciuc şi o mai veche prietenă de-a sa, Ionela Asofronie. Culmea este că motivul disputei a fost… un băiat. Sorin Bălăban, pe numele său, este un crai de zile mari. Divorţat, cu un copil, Sorin nu încetează să îşi trăiască viaţa la maximum, iubind la nebunie viaţa de noapte şi ieşirile mondene.

Dar să revenim la fete. Acestea s-au luat la harţă şi s–au bălăcărit ca la uşa cortului. Nu ştim cum s-a terminat acest mic incident (adică, cine a câştigat), însă, mai mult ca sigur, Ionela va avea interdicţie în Skin pe viitor. Aşa cum face de obicei Gabi. Cei cu care are ceva de împărţit nu au ce căuta în Skin. Dar ne-am obişnuit deja cu asta…Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *