De la răţuşca urâtă la diva care cucereşte lumea! Cine e bruneta care se laudă cu acest trup

Este una dintre cele mai frumoase şi mai de succes artiste din industria muzicală autohtonă, care a reuşit să rupă chiar şi topurile internaţionale. Dacă înainte de a deveni cunoscută era doar o fată obişnuită, acum s-a transformat într-o bombă sexy, care uimeşte cu frumuseţea ei.

Inna este una dintre cele mai frumoase şi mai apreciate cântăreţe, atât în ţară cât şi peste hotare. Mândră de cariera ei, Inna nu a uitat de unde a plecat şi nu se ruşinează cu începuturile ei.

Înainte de a deveni vedetă internaţională, Inna era o fată obişnuită, cu fălcuţe şi păr ondulat, lipsindu-i strălucirea ţinutelor. Ambiţioasă şi conştientă că succesul este ajutat şi de look, artista a muncit şi s-a transformat complet.

Astăzi se poate lăuda cu un trup perfect, bine tonifiat, pus în valoare de ţinute sexy şi extrem de elegante.

De curând, vedeta a postat pe o reţea de socializare o fotografie în care apare îmbrăcată într-o pereche de pantaloni cu bretele din material, eleganţi, de culoare neagră. La aceştia a asortat o bustieră de aceeaşi culoare. Ţinuta i-a pus în valoare abdomentul perfect, dar şi atitudinea de învingătoare.

 

 

Sursa: spynews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *