BOMBA! Andreea Balan se casatoreste cu Michael: „Am discutat despre asta. Nunta nu o sa aiba loc in Romania”

Andreea Balan este extrem de fericita cu iubitul american, iar cei doi au discutat despre nunta, cu toate ca sunt impreuna de aproximativ 6 luni.

A avut o relatie de 8 ani cu Keo si a visat sa aiba o familie, insa asteptarile i-au fost distruse. Acum, Andreea Balan isi reface viata si anunta ca se va casatori cu Michael, barbatul care a facut-o sa simta din nou dragostea adolescentina si care a facut-o sa uite de toate problemele pe care le-a avut cu fostul iubit.

„Nu am primit un inel de logodna, dar am vorbit despre lucrul asta. De data aceasta amandoi ne dorim acest lucru. Se va intampla acest lucru cat de curand, probabil la anul. Nu as face nunta aici. As face ceva discret. Nu vreau sa fiu deranjata, in loc sa ma bucur de nunta mea sa stau stresata ca sunt paparazzii dupa mine, 500 de invitati si alte probleme. Sunt fericita ca am gasit in sfarsit o persoana care are aceleasi idei ca si mine. Am vorbit si despre copilasi. Ne dorim amandoi, dar le luam pe rand. Si alte colege au copii, cum sunt Andra si Elene Gheorghe. Nu ne opreste un copil, din contra, este un lucru foarte frumos. Trebuie sa existe aceste lucruri in viata”, a spus Andreea Balan.

Este fericita din nou!

Dupa despartirea de Keo, Andreea a suferit foarte mult, pentru ca solistul a dezamagit-o enorm. La scurt timp dupa despartire, in viata sa a aparut chipesul american Michael, iar Andreea Balan si-a recapatat zambetul cu care ne-a obisnuit.

„Michael i-a redat increderea in iubire si este foarte fericita alaturi de el. Acum ca lucrurile s-au mai limpezit, Andreea a ajuns sa nu mai aiba nici un fel de resentiment, ci doar regretul ca a pierdut opt ani din viata. Cand ea se astepta sa urmeze cursul firesc al lucrurilor, respectiv nunta, in viata ei a aparut o amanta”, ne-a spus o sursa in urma cu ceva timp.

 

Sursa:cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *