De pe scenele de modă, hop!, în politică

Nadina Simion - membru PC

Nadina Simion – membru PC

Chiar dacă majoritatea românilor sunt reticenţi, atunci când vine vorba de domnişoarele care vor să intre în politică, iată că există şi femei curajoase, care nu se lasă intimidate de această atitudine.

Nadina Simion este una dintre ele. Are 29 de ani, ştie ce vrea şi este foarte sigură pe ea şi, mai ales, pe ce poate să facă. Cum bine ştim că fiecare om are soarta şi drumul său în viaţă, acelaşi lucru s-a întamplat şi cu Nadina. Şi-a urmat cursul vieţii şi a ajuns aici.

,, Am intrat în PC, din plăcere şi din dorinţa de a schimba ceva”, ne spune ea.

Tânăra a terminat Conservatorul la „George Enescu” şi s-a ocupat doar de afaceri personale până acum. Este foarte hotărâtă şi vrea să mai schimbe din concepţiile românilor.  În copilărie a cochetat şi cu modellingul, dar nu s-a gândit la o carieră în domeniu. În timpul liber merge la plajă pentru a-şi menţine un bronz frumos ca orice tânără care se respectă.

Ce treabă au toate acestea cu Partidul lui Felix (ăla de dădea cu ciou’ la Secu), rămâne de văzut! Încă suntem în ceaţă dar, poate, Nadina ne va povesti mai multe când o vom reîntâlni pe listele de candidaţi ale conservatorilor ieşeni.

Sperăm cât de curând… că de ceilalţi ne-am cam săturat!Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *