Diana Gureşoaie s-a despărţit de Bebe! I-a făcut hainele pachet şi i le-a scos la poartă!

Cunoscută mai ales datorită relaţiei ei cu fotbalistul Cristi Tănase, Diana Gureşoaie a acumulat ”capital” monden cu fiecare relaţie mai specială pe care ca avut-o cu bărbaţi cunoscuţi, unde de departe s-a ”afirmat” cu milionarul Ioan Neculaie. În ultimul timp, Diana Gureşoaie iubea un băiat de oraş, mai puţin cunoscut publicului larg. S-au certat însă şi tânăra a luat o decizie radicală!

Fata, care a stat o bună bucată de vreme alături de milionarul Ioan Neculaie, dar ştia şi ea că relaţia nu e de viitor, ci doar de „fun”, s-a orientat către tineri de vârsta ei. S-a iubit o perioadă cu un băiat de oraş, cunoscut în grupurile de prieteni drept ”Bebe” Răduţă, dar ca orice lucru bun, totul are un sfârşit. Despărţirea a fost însă mai urâtă decât se aştepta!

Bebe Răduţă a fost umilit de Gureşoaie
Bebe Răduţă a fost umilit de Gureşoaie

Dragostea a fost mare la început, pentru că tânărul şi-a luat hainele şi s-a mutat acasă la Gureşoaie, într-un complex rezidenţial din Capitală, cu barieră şi portar. Finalul nu a fost însă foarte plăcut în cazul de faţă, pentru că Gureşoaie i-a cerut să se mute din casa ei, ruptura fiind iremediabilă. Iubitul nu a luat-o în serios, astfel că Diana a fost obligată să recurgă la măsuri drastice.

Diana Gureşoaie, pe vremea când era îndrăgostită de fostul ei iubit
Diana Gureşoaie, pe vremea când era îndrăgostită de fostul ei iubit

Luni, fata i-a împachetat frumos bagajele în câteva genţi şi nu i le-a aruncat de la etaj, cum mulţi s-ar fi aşteptat să o facă, ci le-a lăsat în ghereta portarului, în custodia acestuia, până ce fostul ei iubit s-a hotărît să şi le recupereze.

Bebe a postat o poză cu fosta iubita
Bebe a postat o poză cu fosta iubita

Evident, faza nu i-a picat foarte bine lui Bebe Răduţă, care a găsit o modalitate să se răzbune. Tânărul a vrut să o facă geloasă pe fosta iubită şi a recurs la o ”faptă” parcă desprinsă din anii de liceu: a publicat imediat pe reţelele de socializare o imagine alături de fosta iubită!

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *