Declaratia care ii va spulbera inima lui Consuelo! Mutu s-a mutat deja in casa cu amanta, desi copiii il asteapta acasa!

Adi Mutu a fost surprins recent impreuna cu un cunoscut model din Ploiesti. Cei doi au petrecut cateva ore intr-un club de fite din Mamaia, timp in care s-au sarutat si s-au comportat ca un cuplu, in ciuda faptului ca pe fotbalist il asteapta copiii acasa

Casnicia lui Adi Mutu cu frumoasa Consuelo nu a fost niciodata mai in pericol. Imediat dupa divuzarea imaginilor de la mare de cancan.ro, declaratia blondei de 22 de ani cu care a fost surprins fotbalistul ar putea pune punctul de i-ul de la DIVORT! Cei doi s-au casatorit in 2005, iar problemele aparute in cursul acestui an pot avea un deznodamant pe care nimeni nu ar putea sa il  intuiasca.

„Briliantul” si-a gasit foarte repede jumatatea si s-a consolat in bratele blondei, la o luna dupa ce chiar el declara ca impreuna cu Consuelo face sacrificii pentru binele copiilor.

Calina D, modelul din Ploiesti care a petrecut cu Mutu la Mamaia a facut o declaratie absolut socanta. Blonda a declarat pentru Prahova-online ca locuieste in Bucuresti, impreuna cu Mutu, iar relatia lor a inceput in urma cu o luna.


Surse din anturajul blondei au declarat pentru CANCAN.RO ca modelul nu este doar o aventura pentru Mutu. Fotbalistul este indragostit pana peste cap de ploiesteanca si nu i-a pasat ca toata Romania va afla despre relatia lor.

A negat ca urmeaza un divort!
Mutu nu si-a mai vazut copiii si pe Consuelo din momentul in care a decis sa semneze cu Petrolul si s-a intors in Romania. Pana acum, niciunul dintre ei nu a recunoscut ca s-au gandit la divort, ba mai mult, au negat cu vehementa acest lucru.
„O luptatoare, o femeie frumoasa, sensibila, puternica, determinata. Cred ca e importanta in viata mea. Timpul va vorbi si, asa cum am spus, veti vedea ca nu e nimic adevarat cu privire la divort. E o relatie intre doua persoane normale. Acum facem niste sacrificii pentru binele copiilor si atata tot”, a declarat Adrian Mutu despre Consuelo, la inceputul lunii martie.

Sursa: cancan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *