S-a speriat atat de tare, a fugit si nu s-a mai intors in casa. Detaliul ingrozitor pe care l-a filmat acest barbat

Daca nu credeti inca in fantome, acest clip s-ar putea sa va faca sa va razganditi. Un canadian s-a speriat atat de tare de ce a filmat in casa lui, incat a fugit din locuinta.

Daniel Garrett, un canadian din Toronto, a fost ingrozit de ce a surprins cu telefonul la el in casa. Intr-o noapte, in timp ce s-a dus la baie, si-a lasat copilul de 4 ani sa se joace pe telefon. Tatal a crezut ca fetita a cantat si s-a inregistrat pe telefon, dar cand s-a uitat mai atent la clip, s-a ingrozit.

Cand s-a uitat pe inregistrare, Daniel a vazut o forma ciudata care parea ghemuita sub patura, la capatul patului, langa fetita sa. Mai terifiant este ca se aude vocea unui barbat pe inregistrare care spune „ce amuzant esti”, desi nu se afla nimeni in camera. Barbatul crede ca locuinta sa este bantuita de fantome si nu vrea sa mai stea in casa respectiva.

„Fetita se prostea asa cum fac copii, canta, si la un moment dat aud vocea unui barbat, care canta cu ea si patura se misca, brusc. La final se aude „esti amuzanta”, cu o vocea de barbat. Nu am mai patit niciodata asa ceva, este ingrozitor. Mi se ridica pielea pe mine de fiecare data cand ma uit, ma sperie”. a spus acesta pentru Mirrror.

Tatal s-a speriat atat de tare incat s-a mutat cu fiica in casa parintilor sai si declara ca nu intentioneaza sa mai intoarca in casa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *