Declaratie SOCANTA facuta de Serban Huidu, despre prietenul sau de o viata:”Mihai Gainusa a murit!”

Au fost prieteni timp de mai bine de 20 de ani, dar acum au ajuns la cutite. Dupa o cearta infioratoare, multi credeau ca Serban Huidu si Mihai Gainusa au ingropat securea razboiului. Lucrurile nu stau insa deloc asa.

14 ani de emisiune si un sfarsit de pomina. Acesta este bilantul Cronicii Carcotasilor, una dintre cele mai bine cotate emisiuni de la Prima TV. Dupa o colaborare mai lunga de un deceniu, Mihai Gainusa si Serban Huidu s-au despartit cu scandal in vara anului trebut, jignindu-se reciproc ori de cate ori au avut ocazia. Spre sfarsitul anului, cei doi pareau sa fi ingropat securea razboiului, ba chiar au comunicat si imbratisat la cateva evenimente.

Huidu si Gainusa, la inceputurile Cronicii Carcotasilor

Huidu si Gainusa, la inceputurile Cronicii Carcotasilor

Ei bine, razboiul dintre cei doi continua, iar Huidu este mai categoric ca niciodata: „Era un barbos care semana cu el, dar pentru mine Mihai Gainusa a murit! Imi pare asa rau… Vad din cand in cand o stafie care ma bantuie, dar adevaratul Mihai Gainusa a murit…”, a postat Huidu pe net. 

A dat vina pe Huidu pentru accident!

Ani la rand, Mihai Gainusa si Serban Huidu au fost cei mai buni prieteni

Ani la rand, Mihai Gainusa si Serban Huidu au fost cei mai buni prieteni

In luna iulie a anului trecut, Mihai Gainusa anunta despartirea de „Cronica Carcotasilor” in stilul caracteristic: “Am decis sa parasesc Cronica Carcotasilor. De la TV. Ca la radio si-a luat-o Serban Huidu si a plecat cu ea. Ultimii trei ani au fost cei mai grei din viata mea profesionala. M-am luptat sa salvez acest brand. Dupa fiecare accident. Am luptat ca membrii echipei sa aiba unde lucra in continuare. Mi-am asumat responsabilitatea coordonarii emisiunii cand Serban nu era capabil. Am scris si am prezentat aceasta emisiune.14 ani. Dar eforturile mele nu au fost apreciate. Ci dimpotrivă, mi s-a reproșat inclusiv ca am adus un preot in platou. Eu si Codrut, ca nu am voie sa ii spun Dezbracatu, si poate si altii, lucram la un proiect nou”, spunea atunci prezentatorul TV.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *