Șerban Huidu, REACȚIE dură după ce MIHAI GĂINUȘĂ l-a acuzat de CRIMĂ! Ce are de spus

Șerban Huidu a luat atitudine după ce fostul său coleg de la ”Cronica cârcotașilor” l-a acuzat că ar fi fost vinovat pentru faptul că peștii din acvariul amplasat în platou au murit.

Acesta a postat un mesaj pe blogul lui, în care îl atacă pe fostul „cârcotaș”.

„Nu am să intru în alte amănunte, legate de ce s-a întâmplat anul acesta, prin câte am trecut și ce experiențe amare am avut. Am să va povestesc doar o întâmplare care poate explică de ce e România așa cum e și cât de ipocriți putem ajunge de multe ori! După ce a început emisiunea „Cusurgiii” s-a montat în decor un acvariu cu pești frumoși în apă sărată!

Din nefericire, pentru că acvariul nu a fost întreținut cum trebuie, peștii, în marea lor majoritate, au murit! Distinsul meu coleg Misu Găinușă s-a apucat să facă acuze mai mult sau mai puțin voalate către foștii colegi care s-ar fi răzbunat pe pești din cauza €œsuccesului fulminant” al emisiunii sale!

Nu a contat că am fost colegi 13 ani adică o viață de om! Nu a contat tot ce am făcut împreună în acești ani! A contat să pozeze în victimă și lumea să mă mai înjure puțin pe mine-a€œdictatorul-criminal” de serviciu! Eu am pielea tăbăcita! Dar să vedem unde e ipocrizia? Păi după o lună și jumătate de la incidentul cu pricina, nimeni nu s-a mai interesat de acvariul și de supraviețuitor-Nomo! Așadar peștișorul ăsta a supraviețuit o lună și jumătate într-o ap㠀œinfestata” de o mână criminală! Rușine și pentru ipocrizie și pentru delăsarea de după!”, a scris Șerban pe contul lui.

 

Sursa: libertatea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *