Declarații cutremurătoare făcute de Viorica Culea, românca adoptată și abuzată în SUA: “Tata a violat-o pe mama!

Tanara romanca adoptata si crescuta de o familie de americani a trecut deja la un alt nivel! Dupa ce a incercat sa-si gaseasca tatal adevarat, acum il acuza de o fapta extrem de grava!

 

Viorica Culea incearca de luni intregi sa demonstreze cu documente ca tatal ei natural este un anumeGelu Cucea, din Braila, CANCAN.ro publicand chiar si certificatul de nastere al fetei, care este o dovada in favoarea afirmatiilor sale. Mai mult, Viorica a realizat o serie de colaje foto, din care reiese o asemenare evidenta cu barbatul despre care sustine ca ii este tata!

Gelu Cucea si Viorica Culea

Gelu Cucea si Viorica Culea

Iata insa ca tanara, dupa un asa efort sustinut, si-a schimbat atitudinea fata de acesta cu o suta optezi de grade! Ea a publicat o fotografie cu acesta, pe reteaua de socializare, acuzandu-l fatis de viol. Viorica Culea sustine, nici mai mult nici mai putin, ca barbatul I-ar fi violat mama, iar in urma agresiunii a venit ea pe lume! Ca sa se faca si mai bine inteleasa, Viorica Culea a trucat fotografia, adaugand o tablita folosita de politia americana in momentul fotografierii suspectilor de fapte penale, calificandu-l pe Gelu Cucea drept violator!

Acesta este certificatul de nastere al tinerei

Acesta este certificatul de nastere al tinerei

Barbatul din Braila este uluit de atitudinea tinerei care sustine ca ii este fiica, afirmand ca aceasta il hartuieste pe el si pe familia ei si sugerand ca ar avea numite probleme psihice!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *