Bianca Draguşanu, apariţie horror! E plină de bube pe coate și pe abdomen, iar ochii ei…

Bianca Dragusanu trece printr-o perioada infioratoare. Pe langa faptul ca i s-a spart un vas de sange la ochi, diva s-a ales si cu o alergie care s-a extins pe aproape tot corpul.

Cu doua zile inainte sa vina din New York, Bianca Dragusanu s-a imbolnavit, iar in tara a stat numai pe antibiotice. Din cauza medicatiei puternice, vedeta TV s-a ales cu dureri de stomac si cu ficatul marit. Doza de pastile a fost mult prea mare fata de cat suporta roscata, motiv pentru care a avut de suferit in continuare.

Ochiul Biancai este insangerat

Ochiul Biancai este insangerat

Bianca Dragusanu a tusit zile intregi, iar din cauza asta i-a plesnit o vena la ochi. Iubita lui Victor Slavtrebuie sa suporte situatia o luna, caci nu-i va trece mai devreme. Dupa acest episod nefericit, CANCAN.ro a aflat ca Bianca se lupta si cu o alergie puternica.

„A luat multe pastile si din cauza asta are aceasta problema. Nu stie ce sa mai faca. A luat si pastile pentru alergie. are pe coate, pe abdomen. Am vazut-o eu cum isi lua si pastile. E vecina cu mine in complex.”, a declarat o sursa apropiata.

Bianca Dragusanu a fost nevoita sa iasa asa din casa

Bianca Dragusanu a fost nevoita sa iasa asa din casa

Bianca are mancarimi pe coate si pe abdomen din cauza acestei alergii si a mers de urgenta la medic pentru a afla ce s-a intamplat si cum poate sa o trateze. „Doctorul i-a spus sa nu se mai enerveze, pentru ca si asta este un factor, iar apoi sa ia o medicatie specifica acestei afectiuni. Bianca nu prea este bine, dar o ajuta si Victor.”, a mai spus sursa noastra.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *