Toata Romania s-a intrebat cine e, dar CANCAN.RO l-a gasit in premiera! Primele imagini cu Cristi!

De cateva saptamani, toata Romania se intreaba cine este Cristi, personajul din viralul care a isterizat o tara intreaga. CANCAN.ro are primele imagini cu cel mai cautat barbat.

Barbatul vanat de toata presa a fost gasit de CANCAN.ro, site-ul nr.1 din Romania, in aceasta dimineata, la ora zece, chiar in satul lui natal, Brosteni, judetul Mehedinti.

Cristi alaturi de familia lui

Cristi alaturi de familia lui

Daca pana acum a refuzat sa stea de vorba cu jurnalistii, ei bine, in urma cu putin timp, CANCAN.ro, site-ul citit de jumatate de milion de oameni, a reusit sa realizeze primele imagini cu Cristi si cu familia lui.

Cristi s-a reintors la locul faptei

Cristi s-a reintors la locul faptei

In videoclipul care a devenit viral zilele trecute, un barbat pe nume Gheorghe este „atacat” de un caine si il striga ca din gura de sarpe pe stapan: „Cristi, ba, Cristi„. Un lucru care a reusit sa starneasca amuzamentul tuturor este faptul ca barbatul nu a vrut sa renunte o clipa la tigara din mana.

Vedeti imagini mult mai multe in aceasta noapte, la 00.00, in exclusivitate pe www.cancan.ro (site-ul nr 1 al Romaniei) si tot atunci ascultati un mega-interviu cu Cristi! Intreaga poveste, precum si drama lui Flafi, cainele mort al lui Cristi, in super-exclusivitate pe CANCAN.RO!

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *