Deputatul Tudor Ciuhodaru, cocoţat abuziv pe soclul politicii ieşene

Aoleu, ce oftică l-a cuprins pe supermanul medicinii ieşene, Tudor Ciuhodaru, când l-a văzut pe Raed Arafat, fondatorul SMURD, apârând în grupul select al personalităţilor care-l susţin pe Victor Ponta! Imediat, Ciuhodaru a postat pe blogul personal simptomul invidiei sale care multă vreme a fost doar latentă, afişând poza lui Arafat şi textul acestuia de sprijinire a candidatului PSD, însoţite de un comentariu plin de icter: „Ca să ne lamurim cum stau lucrurile!”. Ciuhodaru ar fi, chipurile, intrigat de faptul că un musulman îl susţine pe un candidat creştin – ortodox. De fapt, problema e alta. Fricţiunile dintre Ciuhodaru şi Arafat sunt vechi şi au culminat în 2012, când creatorul SMURD şi-a înaintat demisia din Ministerul Sănătăţii şi a fost înlocuit cu Ciuhodaru, acesta din urmă fiind dat afară după doar două zile de lăfăială în biroul capitonat. Arafat l-a acuzat atunci pe Ciuhodaru că a distrus SMURD-ul ieşean. Iată că, după doi ani, Arafat şi-a recâştigat binemeritata poziţie de strateg al sănătăţii, în timp ce Ciuhodaru a dispărut din peisaj, tributar exotismului şi superficialităţii care i-au caracterizat întotdeauna cariera politică.

2 comentarii

Lasa comentariu
  1. Ioan Rotaru

    Deputatul mic la stat si la suflet si mai mic cere in permanenta ceva.Dar intrebati-l daca a daruit vreodata in viata lui ceva.A raspindit boala numita „ciuhodarism” ,un soi de mitomanie impletita perfect cu o sgarcenie generalizata.Il cunosc personal de mai bine de 2 ani si vreau sa va spun ca asa mitoman n-am intalnit niciodata.Colegii lui l-au poreclit Deputatul Gargara.

  2. ionj

    Succesuri depline, Libelula, si mars la munca. Maxima penibilitate poate sa rezulte din tot zgomotul asta pentru nimic….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *