Despărţire-şoc în showbiz! ”M-a înşelat la greu”

Tiger Woods nu se dezminte. După ce şi-a înşelat fosta soţie cu numeroase prostituate, jucătorul de golf a repetat greşeala şi cu iubita lui oficială de după divorţ, schioarea Lindsay Vonn.

Informaţiile au ieşit la iveală la doar câteva zile după ce schioarea a postat pe contul ei de Facebook un mesaj în care anunţa că s-a despărţit de Tiger, după o relaţie de trei ani. Dacă atunci aceasta invoca lipsa timpului necesar pentru a se dedica unei relaţii, acum se pare că motivul este cu totul altul.

„Mi-a spus că a înşelat-o la greu. În turnee se întâmpla asta des, la fel cum a făcut şi cu Elin”, a declarat un apropiat al lui Lindsay.

Jucătorul de golf Tiger Woods, în vârstă de 39 de ani, şi schioarea Lindsey Vonn, 30 de ani, au decis să pună punct relaţiei în urmă cu doar câtevca zile, iar anunţul a fost făcut pe contul său de Facebook.

„După aproape trei ani împreună, eu şi Tiger am decis să punem capăt relaţiei noastre. Voi preţui totdeauna amintirile pe care le-am creat împreună. Din păcate, amândoi avem programe foarte aglomerate, care ne forţează să petrecem majoritatea timpului departe unul de celălalt. Îl voi admira şi respecta mereu pe Tiger. El şi familia lui frumoasă vor avea mereu un loc special în inima mea”, scria Vonn acum câteva zile pe Facebook.
Sursa: apropotv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *