Moștenitoarea imperiului Mărioarei se vinde ieftin! Zăvoranca a bătut palma cu Antena 1 pentru 15.000 de euro

Fiica nu tocmai îndurerată a regretatei Mărioara Zăvoranu a speculat la maximum moartea femeii, în interes propriu. De fapt, la minimum, dacă ar fi să ne luăm după suma contractului pe care l-a semnat în urmă cu trei zile.

marioara2_67328800

În urmă cu o lună, televiziunile se băteau pe exclusivitate, la căpătâiul Mărioarei Zăvoranu. Un prilej bun pentru Oana, fiica ei, să obţină ce încerca deja de ceva vreme: o revenire pe micile ecrane. Aşa că cine i-a oferit contractul mult visat şi nişte bani în plus, adică trustul Intact, a câştigat războiul şi a transmis în direct funeraliile.

Astfel, conform înţelegerii, Zăvoranca urma să devină vedetă în noul sezon al show-ului “Burlăciţa”, de la Antena 1, lucru care se va şi întâmpla. În urmă cu trei zile, Oana a bătut palma cu mai-marii postului şi şi-a pus parafa pe contractul obţinut pe marginea gropii în care şi-a înmormântat mama.

Filmările au loc în Turcia

Potrivit informaţiilor noastre, suma pentru care a acceptat, potrivit scenariului emisiunii în cauză, să-şi aleagă un iubit în faţa naţiunii, este mai mult decât modestă pentru moştenitoarea imperiului Mărioarei (estimat de unii la peste 60 de milioane de euro, iar de Libertatea la numai 2,5 milioane, conform listei de imobile deţinute de firma Agricomex): 15.000 de euro.

Până la capăt însă, se pare că gloria contează mai mult decât banii pentru ea. Aşadar, în curând, Oana va începe filmările pentru “Burlăciţa”.

Acestea se vor desfăşura pe parcursul a două săptămâni în Turcia, iar până la capătul lor, “Querida” va trebui să se îndrăgostească de unul dintre cei 20 de bărbaţi înscrişi să o seducă pe controversata şi bogata “Burlăciţă”.

Preţul înmormântării: 8.000 de euro

Exclusivitatea înmormântării Mărioarei, pe care Oana a vândut-o Antenelor, a stârnit multe discuţii legate de suma pe care bruneta ar fi încasat- o.

S-au vehiculat “scoruri” de zeci de mii de euro, plătite în tranşe bine stabilite în funcţie de desfăşurarea evenimentelor, însă lucrurile nu au stat chiar aşa.

Zăvoranca şi-ar fi vândut mama la fel de ieftin pe cât s-a vândut pe ea. Surse apropiate ei ne-a dezvăluit că preţul înmormântării ar fi fost de doar… 8.000 de euro.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *