LOREDANA CHIVU, în lacrimi! Vedeta s-a despărţit de iubitul ei:,,Am avut cea mai urâtă şi proastă relaţie ”

Loredana Chivu trece printr-o perioadă foarte grea din viaţa ei. Vedeta a scris pe contul ei de Facebook un mesaj prin care anunţă fanii că s-a despărţit de iubitul ei şi că s-a înşelat foarte mult în privinţa lui.

Blonda spune că a dat tot pentru ca relaţia să meargă bine, însă, după cum spune ea, a avut alături cel mai încrezut şi egoist bărbat. Loredana îndeamnă fetele să aibă grijă ce bărbaţi iubesc, deoarece banii şi femeile contează în ziua de azi, iubirea şi sentimentele nu mai au nici o valoare.

,,Am avut cea mai urâtă si proasta relatie din viata mea!cu cel mai increzut si egoist barbat!le dai totul si au grija sa ti ia si ce nu ai..cel mai bun lucru pe care pot sa l fac pt mine e sa pun punct!si nu mi-e rusine sa recunosc ca am fost buna si am fost luata de proasta!aveti grija langa ce barbati puneti capul pe perna..in ziua de azi conteaza banii si femeile..sa ai cu ce te lauda ca iubirea si sentimentele n au valoare intre atatea t…e si atatia barbati fatali!”, a scris Loredana pe pagina sa de Facebook.

Prietenii virtuali şi-au spus părerea cu privire la mesajul scris de fosta asistentă tv. ,,Deja a nu stiu cata oara e tot end of relationship, ai probleme la cap, macar nu te tot afişa cu asa ceva daca cu barbatul tau nu te-a vazut oricum nimeni niciodata!”, este unul dintre mesajele primite.

,,Daca nu m ai vazut tu si nu mi am expus relatia aici nu inseamna ca nu ne a vazut nimeni!avem prieteni,familii care stiu mai bine situatia asa ca nu ti mai da tu cu parerea despre ceea ce nu cunosti!”, a fost răspunsul Loredanei.

sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *