Nu mai e milionar, mafiot sau smecher! Colegii de puscarie i-au gasit porecla lui Giovani Becali! Vezi cum i se spune la Slobozia

Giovani Becali, condamnat la sase ani si patru luni de inchisoare in Dosarul Transferurilor, are parte de respectul detinutilor de la Penitenciarul Slobozia, acolo unde este incarcerat.

O parte dintre detinutii care se afla in inchisoarea din judetul Ialomita il compara pe Giovani Becali cu fotbalistul Lionel Messi, dar nu pentru ca impresarul ar fi un geniu al sportului cu balonul rotund.
Detinutii spun ca Becali este un luptator, la fel cum este si Messi, si ca nu se da niciodata batut. Nu lasa capul jos.  De asta il aseamana cu celebrul fotbalist argentinian”, au declarat sursele noastre.

Victor, fratele lui Giovani Becali, este inchis tot la Penitenciarul Slobozia

Victor, fratele lui Giovani Becali, este inchis tot la Penitenciarul Slobozia
Potrivit acestora, cand impresarul trece pe langa ceilalti detinuti, acestia fac culoar si il saluta respectuos.

Fara protectie

Giovani a fost condamnat la sase ani si patru luni de inchisoare

Giovani a fost condamnat la sase ani si patru luni de inchisoare

Chiar daca instanta i-a respins la sfarsitul saptamanii trecute contestatia la executare, Giovani Becali nu s-a demoralizat. “Spune ca mai are si alte cai de atac si ca nu se va da batut. Este un luptator. Giovani povestea ca inca de mic s-a descurcat prin propriile forte, si ca la fel va face si dupa gratii. Afirma ca si in momentul in care era in libertate mergea pe strada fara bodyguarzi si nu i s-a intamplat nimic, asa ca nici dupa gratii nu are nevoie de protectia cuiva”

Sursa: cancan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *