Dezvaluiri-bomba, chiar din gura Memelusei! Ce a facut Meme cand a aflat ca infunda puscaria si care au fost ultimele cuvinte!

Fiica de 19 ani a lui Meme Stoica, Teodora, este devastata de arestarea tatalui ei! Memelusa si-a deschis sufletul pentru revista Ciao!, in care povesteste cu lacrimi in ochi cum i s-a schimbat viata in ultimele saptamani!

De cand a aflat ca tatal ei va sta 3 ani si sase luni dupa gratii, nimic n-a mai fost la fel in viata pustoaicei de 19 ani. Devastata, ea plange non-stop. Intr-un astfel de moment a reusit Ciao! sa surpinda o discutie sincera intre ea si o prietena, la o cafenea din Capitala. Printre lacrimi, a facut dezvaluiri dureroase.

 

“Doamne, a fost oribil! Eram in oras si am aflat din presa ca l-au condamnat. M-am dus intr-un suflet acasa si l-am gasit, isi facea deja bagajul… Cand m-a vazt, mi-a zis sa stau linistita, ca el e puternic. Era calm si voia sa-mi arate ca e tare. El oricum e puternic si acum”, a spus Teodora.
N-a fost in stare sa scoata niciun cuvant la „vorbitor”

Ea a vorbit si despre momentul cand l-a vizitat la inchisoare.

“Cand m-am dus sa-l vad am incercat sa fiu puternica, dar n-am putut… Am izbucnit in lacrimi! L-am vazut prin geamul ala si am vorbit doar la telefon, adica… Ce sa spun exact ca in filme!

Conflictul a avut loc in curtea Penitenciarului Rahova

Conflictul a avut loc in curtea Penitenciarului Rahova

El n-a plans deloc, deloc. Dar eu am plans tot timpul, nici n-am putut sa vorbesc! A vorbit doar mama cu el atunci, pentru ca eu n-am putut sa scot niciun cuvant. Si l-am mai vazut data la Tribunal, iar atunci l-am si pupat. N-aveam voie, ne-au despartit jandarmii, a fost urat…”, a povestit Memelusa.

Aproape 35 de ani dupa gratii pentru tot lotul
Curtea de Apel Bucuresti a anuntat, la inceputul lunii, sentintele finale in Dosarul Transferurilor. Cele mai mari pedepse le-au primit fratii Becali si Cristi Borcea. Astfel, Cristi Borcea a primit 6 ani si 4 luni de inchisoare cu executare, Ioan Becali – 6 ani si 4 luni de inchisoare cu executare, iar Victor Becali – 4 ani si 8 luni de inchisoare cu executare. George Copos a primit 3 ani si 8 luni cu executare in Dosarul Transferurilor, Meme Stoica – 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare, Giga Popescu – 3 ani si 10 luni de inchisoare, Jean Padureanu – 3 ani si 4 luni, iar Gigi Netoiu – 3 ani si 4 luni de inchisoare.

Potrivit Codului Penal, cei 8 nu vor avea voie sa se implice in activitati sportive sau sa reprezinte vreun jucator timp de 2 ani dupa ce vor iesi din inchisoare.

Sursa: cancan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *