Daca vede imaginea asta Meme Stoica, evadeaza! In ce ipostaza a fost pozata fiica sa

Meme va face infarct cand va vedea ce poza a postat fiica sa, Teodora Stoica, pe retelele de socializare. Tanara s-a pozat extrem de incendiar, iar imaginea a ajuns imediat  virala pe internet.

Mihai Stoica are fara doar si poate o fata extrem de frumoasa, iar tanara Teodora nu se poate abtine sa nu arate asta si prietenilor virtuali. Memelusa a postat in urma cu cateva minute o fotografie extrem de incendiara.

Memelusa s-a pozat intr-o ipostaza extrem de in cendiara

Memelusa s-a pozat intr-o ipostaza extrem de in cendiara

S-a pozat dupa un antrenament la sala

Memelusa si-a facut un selfie imediat dupa antrenamentul de la sala, iar imaginea este mai mult decat provocatoare. Fiica fostului manager al Stelei a tinut sa se mandreasca prietenilor virtuali cu abdomenul lucrat zile bune in sala de fitness.

Se iubeste cu un baiat de bani gata

Teodora Stoica a surprins pe toata lumea, la sfarsitul anului trecut,  in momentul in care a aparut fericita la bratului tanarului de bani gata, Andrei Craciunoiu.

Cei doi tineri se cunosc din timpul liceului

Cei doi tineri se cunosc din timpul liceului

Se pare insa ca povestea de dragoste dintre cei doi a avut un debut sub semnul intrebarii, tinand cont ca lumea l-a criticat pe baiat ca a incercat sa o cucereasca pe fiica lui MM Stoica, desi nu-si incheiase conturile cu fosta lui iubita, fiica lui Mircea Geoana.

 

 

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *