Popicarii ieşeni vor să organizeze un turneu internaţional

În anul în care Iaşul a devenit „oraş European al sportului“ (?!), oficalii echipei de popice CFR Olimpia ACB, în parteneriat cu NBC, vor să să organizeze, în luna iunie 2012, un turneu internaţional de popice în propria arenă, denumit „Trofeul Municpiului Iaşi”, cu participarea unor echipe de top din Germania şi România.
În perioada turneului, va avea loc la Iaşi şi şedinţa Prezidiului Federal al NBC, printre participanţi fiind germanii Siegfried Schweikardt (preşedinte), Knut Wagner (director sportiv), Peter Richter (secretar general) şi consilierul WNBA Georg Barth.
Tot atunci, se doreşte invitarea, la Iaşi, a reprezentanţilor federaţiilor de profil din Republica Moldova şi Ucraina, pentru ca aceste ţări să adere la NBC şi pentru crearea unui pol transfrontalier în sportul popicelor.
De menţionat că, din naţionalele de popice ale României, antrenate de Marcel Dobrică (de la Inter Petrila – la seniori) şi Remus Antimirescu (de la CFR Olimpia ACB Iaşi – la juniori şi cadeţi) fac parte şi sportivii ieşeni Ion Cercel, Dan Mihăilă, Paul Rohotin, Ioan Hordilă, Gyula Vereş, respectiv Ştefan Samson, Ionuţ Condrea, Marius Tescu, Bogdan Tudorie şi Andrei Vieru.
Tot din lotul de seniori al României face parte şi Ovidiu Şuhane, de la Alutech Wiener Neustadt (Austria), care a evoluat în trecut pentru echipa CFR Olimpia ACB Iaşi.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *